GROHE DUSCHKOLLEKTIONER

Skapa ditt perfekta SPA

Skapa din egna, skräddarsydda spa-upplevelse med GROHE F-digital Deluxe. Denna kosmopolitiska, multisensoriska dusch stimulerar alla dina sinnen och förvandlar ditt badrum till en njutningsfylld plats för fysiskt, emotionellt och andligt välmående.

Duschsystem

För prestanda och tillförlitlighet – välj ett GROHE duschsystem. Våra duschsystem kombinerar branschledande teknik inom olika områden och garanterar enastående prestanda och en oslagbar dusch – varje gång.

Thermostats

New Joiners to the Thermostat Family

Handduschar och duschset

Vår kollektion av huvudduschar, handduschar och sidoduschar kombinerar prisbelönt design med den senaste tekniken och förstklassiga material. GROHE EcoJoy®-duschar visar vårt miljöengagemang och uppmuntrar till vattenbesparing varje dag.

Thermostaatkranen

GROHE Blandarkollektioner

När vi konstruerade GROHEs blandare använde vi den känsligaste termometern som finns, nämligen din egna hud! De revolutionerande blandarna i kollektionen Grothterm ser till att din hud får känna av precis de proportioner av varmt och kallt vatten du vill ha.

Termostatblandare
Badrumskollektioner

GROHE Badrumskollektioner

GROHE badrumskranar förenar prisbelönt design med de bästa materialen och den allra senaste, branschledande tekniken. Varje kollektion erbjuder ett brett sortiment av krantyper som passar till det senaste badrumskaklet och dina personliga stilpreferenser.

Badrumskollektioner
Strålmönster

Strålmönster

Skapa din personliga dusch för hydroterapi, och dra nytta av vattnets alla fysikaliska egenskaper för att skapa en ny upplevelse varje dag. Large eller extra large, tak- eller väggmonterad, GROHE huvudduschar finns i alla former, stilar och storlekar – var och en konstruerad för att göra dig glad och nöjd.

Upptäck alla spraymönster