<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

EUPHORIA DUSCHSYSTEM

Uppdatera din dusch med nya Euphoria 260 & Euphoria 310 systemen.

Inför en fräsch stil och överlägsna säkerhetsfunktioner till ditt badrum med det uppdaterade utbudet av GROHE Euphoria duschsystem. Tack vare FastFixation systemetet med justerbart övre fäste kan duschen installeras snabbt och problemfritt, vilket gör den idealisk som en enkel uppgraderingar. Med hela familjens säkerhet i åttanke säkerställer GROHE CoolTouch tekniken att termostatens yta aldrig bli för varm för att vidröra, vilket eliminerar risken för skållning. Med en slimmad, mer rymligare design och med fler alternativ som är anpassad efter din personliga stil, är GROHE Euphoria det enkla sättet att hitta tillbaka till glädjen i ditt badrum.

Hitta butik

Euphoria 260

Upplev en säkrare, glänsande och mer njutfull duschupplevelse med det lättinstallerad duschsystemet GROHE Euphoria 260 CoolTouch. Alla duschar i kollektionen har en uppdaterad design i samklang med dagens renfodrade moderna badrum, och levererar överlägsna säkerhetsfunktioner med hela familjen i åtanke.

Perfekt för att uppgradera ditt befintliga badrum, systemen levereras alla med GROHE FastFixation-systemet, som kan anpassas enkelt till befintliga borrhål för en smidig och snabb installation.

Säkerheten för alla i hushållet har också övervägts, med en Grohtherm CoolTouch termostat som säkerställer att termostatens ytor aldrig blir för varma för att vidröra.*

ProGrip, texturerade handtag på både termostat och duschfäste gör justering av vatten och handdusch till en barnlek, även med våta eller tvålhänder.*

Zon 1

Jet

Zon 2

SmartRain

Zon 3

Rain

En innovativ knapp i mitten av Euphoria 260:s strålplatta tillför fler duschalternativ. Vrid på knappen för att byta mellan duschens tre sprayzoner. Zon 1 erbjuder den kraftfulla Jet sprayen, Zon 2 den energigivande SmartRain sprayen och Zon 3 full face Rain spray som skapar den avslappnande känslan av ett mjukt sommarregn. Fortsätt att vrida på knappen för en resa genom alla tre zoner igen. Vid sidan av detta erbjuder Euphoria 110 Massage handduschen också gott om valmöjligheter när det gäller sprayer – växla lätt mellan Rain Spray, vattenbesparande SmartRain och en pulserande, avslappnande Massage Spray beroende på ditt humör

*Funktionen är inte tillgänglig för badkar/duschsystem

Euphoria 310

En glänsande säker dusch utan kompromisser

Med GROHE Euphoria 310 CoolTouch duschsystem behövs inget val göras mellan strömlinjeformad, modern design och hela familjens säkerhet. Kollektionens överlägsna säkerhetsfunktioner gör den till ett perfekt val för hela familjen, medan det nya fräscha utseendet tilltalar dina estetiska preferenser.

Tack vare GROHE FastFixation-systemetet kan duschsystemet anpassas för att passa i befintliga borrhål, så den är snabbt, enkelt och problemfritt att installera, vilket gör den perfekt som en uppdatering i moderna badrum.

Säkerheten för hela hushållet har även övervägts, med en Grohtherm CoolTouch termostat blir termostatens ytor aldrig blir för varmt att vidröra.

MetalGrip handtaget med vingad detalj på baksidan gör justering av temperatur bekväm, även med våta eller tvålhänder.

Upplev sann eufori i duschen tack vare den expansiva Rainshower Mono 310 huvudduschen, som erbjuder maximal täckning under den lugnande, avkopplande Rain Sprayen, med gott om utrymme att flytta på sig.

Byt sedan till handduschen Euphoria Massage, nu med ett stilrent vitt spruthuvud, för ytterligare ett urval av sprayer – uppfriskande Rain, vattenbesparande SmartRain och den kraftfulla, pulserande Massagesprayen – vilket innebär att din dusch alltid kan anpassas efter ditt humör.

Grohtherm Cube

Euphoria Cube System

En precis kombination av kvadratiska och rektangulära former förstärkt med den senaste GROHE-tekniken som gör Euphoria Cube duschsystemet till det smarta valet om du uppskattar minimalistisk design i badrummet.

De reducerade linjerna och moderna estetiken i handduschen återspeglar de skarpa fyrkantiga konturerna av huvudduschen i denna diskreta kollektionen, som introducerar rena geometriska former till din duschmiljö. För perfekt leverans av vårt uppiggande Rainspraymönster kommer duscharna Euphoria Cube med GROHE DreamSpray-tekniken.

Galleri

Produktsortiment

Broschyr

Euphoria 260 & Euphoria 310

Uppdatera din dusch

Rainshower
system