STARTA DITT VATTENSKYDDSFÖRETAG IDAG!

FRÅN REPARATION AV VATTENSKADOR TILL VATTENSKYDDSSYSTEM

Reparationer efter vattenskador är en del av installatörsyrket. Det är ett viktigt arbete, men kanske inte det roligaste - att bli uppringd och behöva ge sig ut under alla timmar på dygnet, i alla väder, och att behöva överge andra jobb för att hinna med reparationer som brådskar. Vattenskadereparationer är inte bara jobbigt för husägare.

Tänk då om du kunde erbjuda dina kunder ett automatiskt varningssystem utöver dina reparationstjänster? Om du kunde erbjuda dem lugn och trygghet, och minska vattenskadorna och reparationerna du behöver göra?

GROHEs vattenskyddssystem Sense kan upptäcka problem och läckande rör innan de hinnar orsaka stora vattenskador, vilket ger mer tid att hinna reagera. Du kan också planera dina kunders ordrar bättre, och behöver inte stressa för att lösa så många brådskande fall. Mindre tid som läggs på vattenskadereparationer, och mindre stress och jobb.

VATTENSKADA: DET STÖRSTA PROBLEMET FÖR HEMÄGARE!

54% AV ALLA HUSHÅLL HAR NÅGON GÅNG UPPLEVT VATTENSKADOR I HEMMET*.

Läs fakta om vattenskador

ALLA KAN INSTALLERA GROHE SENSE, DEN SMARTA VATTENDETEKTORN

Att installera en GROHE Sense vattendetektor är det första steget för att skapa ett vattenskyddssystem i hemmet. Den är lika enkel att inhandla som att installera! Så fort kunden upplevt fördelarna med vattenskyddet som GROHE Sense och GROHEs app ger, kommer de säkerligen också vilja ha det kompletta systemet för att skydda mot läckor, översvämningar och vattenskador.

Läs mer om GROHE Sense

BARA DU KAN INSTALLERA GROHE SENSE GUARD, DEN SMARTA VATTENFELSBRYTAREN

När det kommer till GROHE Sense Guard, den intelligenta vattenfelsbrytaren, behöver kunderna hjälp av dig, den professionella installatören, för en säker och korrekt installation. Tack vare GROHEs innovativa, intelligenta design är det ett jobb som du kan utföra snabbt och smidigt.

Läs mer om GROHE Sense Guard

PERFEKT REDSKAP: GROHE SENSE VATTENSKYDDSKIT I DIN BIL

Det praktiska verktyget att alltid ha i bilen. Varje gång du reparerar ett brustet rör har du en fantastisk möjlighet att introducera vattenskyddssystemet GROHE Sense för dina kunder.

Och varje gång du säljer en av våra produkter kan du enkelt fylla på ditt kit inför nästa kund!

Kitet innehåller:

  • GROHE Sense Guard
  • GROHE Sense vattendetektor (3 stycken)
  • GROHE Sense Guard väggmonteringsset
  • GROHE Sense Guard förlängningssladd
  • GROHE Sense förlängningsset
Upptäck GROHE Sense vattenskyddskit

UTBILDA DIG OCH BLI EN VATTENSÄKERHETSEXPERT!

Fler och fler kunder upptäcker fördelarna med system och teknik för smarta hem. Därför är nyttigt att utbilda sig om GROHE Sense vattenskyddsystem, för att framtidssäkra ditt företag och ge dig den extra expertis och kunskap kunderna eftersöker.

Är du intresserad av att lära dig mer om GROHEs produkter för smarta hem? Eller vill du lära dig mer om de tekniska detaljerna bakom GROHE Sense och GROHE Sense Guards unika skyddssystem mot vattenskador? Vi bjuder då in dig att ta del av vår onlineutbildning!

Lär dig mer om GROHE Sense och GROHE Sense Guard genom onlineutbildningen!

VI LEDER POTENTIELLA KUNDER TILL DIG, SE TILL ATT DE KAN HITTA DIG!

Kunder som är intresserade av att förebygga vattenskador och installera en GROHE Sense Guard blir refererade till våra Vattensäkerhetsexperter genom installatörskartan på hemsidan och appen. Syns du för potentiella kunder i ditt område? Kolla hemsidan eller appen själv!

Visa vattensäkerhetsexperter

Håll koll på de senaste nyheterna från GROHE!

LÄS MER

Den smarta vattendetektorn.

Upptäck GROHE Sense

Den smarta vattenfelsbrytaren i hemmet.

Upptäck GROHE Sense Guard

Din personliga app för vattenkontroll

Upptäck GROHE Sense appen

*Source: The ConsumerView, January 2017, Quantitative Assessment Europe.