<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Power&Soul Cosmopolitan

Power&Soul Cosmopolitan

Troligtvis den mest innovativa duschen i världen

Den sammanhållna användningen av platta cylindrar och stegdetaljer gör GROHE Power&Soul® Cosmopolitan till det perfekta valet för moderna arkitektritade badrum. Välj mellan handduschar i tre olika storlekar och upp till fyra innovativa strålbilder: GROHE Rain O², Rain, Bokoma Spray och Jet. Cosmopolitan-stilen är förfinad och uppriktig, med en väl avvägd balans mellan design och funktion. Den har influerats av modern arkitektur och kombinerar djärva geometriska former med avancerad ingenjörskonst.

Produktsortiment

GROHE Power&Soul® Cosmopolitan-duscharna har skapats med fullt fokus på ditt humör och dina behov. Upplev fyra olika lockande strålbilder: GROHE Rain O² , Rain, Bokoma Spray och Jet. Och med den nya strålväljaren One-Click Showering är det ännu enklare att växla mellan olika strålbilder. Handduscharna finns i tre olika storlekar och två olika designer, Cosmopolitan och Contemporary, så att du kan koordinera designen med resten av badrummet. Välj Power&Soul® – för en personlig upplevelse, varje dag och varje natt.

One-Click Showering

På GROHE finner vi nya vägar för att förbättra användarupplevelsen. Den praktiska placeringen på baksidan av handduschen och på sidan av huvudduschen ger strålväljaren One-Click Showering dig direkt tillgång till önskat strålmönster. Du behöver aldrig mer vrida strålbildaren eller klicka dig fram genom flera mönster för att nå det du vill ha. Tryck bara på motsvarande knapp och njut.

Power&Soul Cosmopolitan Handdush 160

GROHE Bokoma Spray®

Med sin nya GROHE Bokoma Spray® erbjuder GROHE Power&Soul® en oslagbar vattenstråle. Tack vare strålens fram-och-tillbaka-rörelse får den en massageliknande funktion. Strålen "andas" regelbundet och är ideal för en huvud- eller axelmassage. I och med att den stimulerar huden utan att skada den, rekommenderas GROHE Bokoma Spray® av ledande personliga tränare och sjukgymnaster.

Power&Soul Handdush 160

GROHE Rain O2

GROHE Power&Soul® handduschar ger dig möjlighet att njuta av två luxuösa Rain-strålar: vår klassiska Rain-stråle och den nya luftintegrerande GROHE Rain O2 -strålen. När du väljer GROHE Rain O2-strålen kommer luft att dras in i duschen där det blandas med fartfyllda vattenströmmar vilket resulterar i voluminösa vattendroppar och en bredare stråle.

Spray Patterns

GROHE Power & Soul - GROHE Rain O2 Spray

GROHE Rain O2

En mjuk och behaglig stråle utvecklad på basis av den ursprungliga Rain-strålen. Luft dras in i duschhuvudet och blandas med vattnet för en bredare och fylligare stråle.

Power&Soul Cosmopolitan Handdush 130

Rain

Ett effektivt mönster för att pigga upp huden. Strålen, som känns som ett uppfriskande störtregn, ger en fullständig och jämn täckning.

Power&Soul Cosmopolitan Handdush 130

Bokoma Spray®

En inte bara pulserande utan också cirkulerande stråle för stimulerande och återupplivande massage.

Power&Soul Cosmopolitan Handdush 130

Jet

En fokuserad cirkulär stråle som ger en uppfriskande skur av vatten. Idealisk för att stimulera huden – eller helt enkelt för att rengöra badkaret eller duschen.

interior innovation award
2014 interior innovation award
designer kitchen & bathroom
2012 designer kitchen & bathroom
Gold Winner
Good Design Japan
2012 Good Design Japan
Good Design USA
2012 Good Design USA
Green Good Design
2012 Green Good Design
iF Product Design Award
2012 iF Product Design Award
red dot design award
2012 red dot design award