GROHE Sense historier

Flera fall av vattenskador har blivit upptäckta av GROHE Sense vattensäkerhetssystem i tid

Innovativa GROHE Sense och GROHE Sense Guard vattensäkerhetssystem har redan hjälpt många konsumenter att undvika stress och kostnader på grund av vattenskador i hemmet. Från vanliga villaägare som vill ha en semester utan att oroa sig för vattenläckor i sitt hem, till företagare som vill säkerställa att deras lokaler övervakas mot läckor 24/7, ett stort antal människor har redan upptäckt fördelarna med en GROHE Sense system. Om du funderar på att uppgradera till smart hem teknik, har upplevt mardrömmen av en vattenläcka i hemmet redan och inte vill att det ska hända igen, eller om du bara nyfiken på hur GROHE Sense produkter kan gynna ditt hem eller företag, Läs vidare. Dessa historier visar hur GROHE vatten säkerhetssystem har redan sparat riktiga kunder tid, pengar och tårar som kan komma från även de minsta vattenläcka.

”Barnen ringde och skickade WhatsApp-foton, att det kommer vatten. Sedan hade vi till all tur skaffat läckagealarm via LokalTapiola. Larmet stängde av vattnet och skadan förblev mycket liten. … När vi hade GROHE kom alla lättare undan. Både LokalTapiola och vi kom lättare undan. Skadorna förblev små för alla.”

Tero, Lahti, Finland – LokalTapiola kund

"Utan GROHE Sense, hade skadorna varit mycket större. Det hade varit minst 5 dagar med vatten som runnit ner i källaren"

Nikolaus Klein, Tyskland

"Mikroläckor blev upptäckta av GROHE Sense Guard, som stängde av vattentillförseln och hjälpte mig att undvika stora vattenskador i mitt hem"

Yvan Chevrat, Frankrike

"Som tur var, upptäckte jag problemet i tid. Annars hade vattenet spridit sig över hela undervåningen, som precis blivit renoverad"

Oliver Black, Tyskland

"Mina förväntningar var ytterliggare säkerhet, speciellt för att vi bor i ett äldre hus. Ifall att något skulle hända."

André Wefers, Tyskland

Läs mer

Den smarta vattensensorn

Upptäck GROHE Sense

Den intelligenta väktaren i ditt hem

Upptäck GROHE Sense Guard

Den personliga vattenkontroll i en app

Upptäck GROHE Sense Appen