BADRUMSTILLBEHÖR

Kompettera med GROHEs badrumstillbehör och nå perfektion. GROHES tillbehör innehåller allt som behövs för att lägga till den sista touchen av finess, oavsett vilken stil du föredrar.

Från handuksstänger till tvålpumpar, toalettborstar till handukskrokar, GROHE har uppmärksammat varje liten detalj. Vi erbjuder stillfullt designade, toppfunktionella tillbehör som kommer lyfta ditt badrum i flera år framöver.

Selection

Form blandas med funktion i den omsorgsfullt designade och organiska GROHE Selection-serien. Desginad för att komplettera GROHE Plus-, Essence- och Linear-sortimenten. Kollektionen medför en avslutande touch av sofistikering och låter dig välja mellan tio olika ytskikt.

Selection

Selection Cube

Skarpa kubistiska linjer är kärnan Selection Cube kollektionens tillbehör. Dynamisk estitik som är ett perfekt kompliment för moderna och renfodrade mönster.

Selection Cube

Essentials

Tydliga linjer och modern design som är praktisk och mångsidig. Essentials tillbehör är idealiska som uppfriskning i alla badrum.

Essentials

Essentials Cube

Elegant kubistisk-inspirerade silhuetter gör Essentials Cube-kollektionen av perfekt passform för moderna och minimalistiska badrum.

Essentials Cube

Essentials Authentic

Klassisk stil är tidlös. Essentials Authentic kollektionen är passar till det raffinierade utseendet i det traditionella badrum.

Essentials Authentic

Bau Cosmopolitan

Tillför estetisk harmoni oavsett stil med Bauhaus-insprierade Bau Cosmopolitan tillbehörskollektionen. Skapad för att fungera med alla GROHEs Bau blandarserier, dess minimalistiska tillbehör tillför balans och lugn i badrummet.

Bau Cosmopolitan

HELT BADRUM I FÄRG

Vill du ha något annat än krom? Vad tycker du om tillbehör i guld, silver, roséguld eller mörkgrå? Då är du på rätt plats på GROHE. Eftersom GROHE erbjuder ett komplett utbud av badrumsblandare, duschar och tillbehör i olika färger och ytbehandlingar. Anpassa ditt badrum efter din egna smak, stil och färgpreferenser.

GROHE Colors