Upptäck alla unika GROHE Spraymönster

Njut av Variation – Uppfriskande eller Avslappnande?

Skapa din personliga hydroterapeutiska dusch och använd alla de fysiska egenskaperna av vatten för att skapa en ny sensation varje dag. Stor eller extra stor; anpassad i taket eller väggmonterad; GROHE huvudduschar finns i alla former, stilar och storlekar – varenda en är designad med din belåtenhet och njutning i åtanke.

En snäll Rain spray för att skölja bort tvål eller body scrub, en fokuserad jet spray för att hjälpa spända muskler att slappna av, eller en mjuk och lugnande Champagne spray. Med GROHE SPA® handduschar finns valen vid dina fingertoppar.

Öka hydroterapinivån och upplev tredimensionellt duschande. Våra justerbara sidoduschar kan bli anpassade: mer tryck mellan dina skulderblad och lite mindre för dina lägre ryggpartier – din massageservice i duschen.

Vår unika design fördelar samma mängd vatten till varenda munstycke vilket resulterar i en jämn spray. Oavsett vilket mönster som passar ditt humör – Normal, Champagne spray, Pure, Jet, Rain eller Massage – så är du garanterad att det kommer att bli en genomgående stimulerande upplevelse.

Bokoma Spray

Champagne Spray

GROHE Rain O² Spray

Massage Spray

Normal Spray

Pure Spray

Rain Spray

Jet Spray

SmartRain Spray

Alla våra duschar innehåller GROHE DreamSpray teknologin

Det här vinnande konceptet av kvalitet och innovation skapar optimal vattendistribution för en makalös duschupplevelse. Som experter i vattenteknologi är det vårt mål att utveckla förstklassigt duschande med enastående funktioner.

Duschar har liksom bilar motorer. Den exeptionella kvaliteten, precisionen och det totala numret av interna delar särskiljer GROHE duschar från våra konkurrenters.

Läs mer om GROHE DreamSpray