GJORDA FÖR ATT PASSA TILL FORM OCH FUNKTION - NYA DISKHOAR FRÅN GROHE

GROHES Diskhoar

Fylla kastruller, förbereda grönsaker, diska efter en stor måltid. Du kommer att tillbringa väldigt mycket tid vid din diskho varje dag, så varför inte välja en diskho som överträffar dina behov när det gäller kvalitet, design och funktioner?

GROHEs diskhoar har utformats för att passa alla typer av kök, med en rad innovativa, moderna och perfekta utformningar som passar ditt utrymme. Du hittar kompakta modeller med integrerade avlopp, stora dubbel-diskhoar när du behöver breda ut dig, och stilrena inbyggda hoar som passar perfekt till din bänkskiva. Med funktioner som GROHES QuickFix-system och vändbara konstruktioner som standard kan din nya GROHE-diskho utan problem installeras på några minuter. Plus ljudreducerande GROHE Whisper-isolering för den automatiska avfallshanteringen som gör att du aldrig behöver sticka ned handen i smutsigt vatten igen. Med en diskho från GROHE kommer du att märka skillnaden, och det blir mycket lättare att använda diskhon.

Upptäck GROHE Diskhoar

Det ledande varumärket inom kökssystem – GROHE har allt

Som det främsta köksvarumärket täcker GROHE allt – våra kökskranar, vattensystem, ho, tillbehör och avfallssystem gör det lätt att skapa ett innovativt, bekvämt och praktisk kök.

Kvalitet du kan se och känna

Vår kvalitet är oöverträffad. Patenterad ytteknik gör rengöringen lätt, och högkvalitativt rostfritt stål garanterar hållbarhet och styrka.

GROHE diskho – Allt i en lösning

Gör ditt diskhoköp ännu enklare med våra buntar – fyra diskhoar och kranmodeller säljs tillsammans, vilket garanterar en lätt och ledig stil och perfekt matchad prestanda.

Komplett portfölj över alla prissegment

Ett alternativ för varje kök - våra kökshoar finns i flera olika utformningar, storlekar och prissegment så att du kan hitta en modell som passar just dig. Välj en tålig, slank modell i rostfritt stål, en hållbar kompositho skapad i 80% kvarts eller en oslagbart reptålig modell i PVD. Våra kompositmodeller kommer i två moderna färger; granitsvart och granitgrå, och PVD-modellerna kommer i tre; mattsvart, mässing och koppar. Valet är ditt.

GROHES Kollektioner

Komplett produktöversikt

Hitta den perfekta diskhon i komposit för just ditt kök med GROHE. K-serien från GROHE har valet av storlek och design som passar alla typer av kök. Välj mellan 1, 1.5 eller 2 hoar samt 2 olika färger i komposit, och om den ska vara planmonterad eller undermonterad. Diskhoar från GROHE erbjuder ett brett utbud av slitstarka diskhoar med varierande design.

Upptäck alla produkter

Produktfördelar

Vi är säkra på att du kommer att älska specialfunktionerna som erbjuds, från ljudreduceringen GROHE Whisper till den automatiska avfallshanteringen som innebär att du aldrig behöver stoppa ner händerna i smutsigt vatten igen. Med en diskho från GROHE kommer du att märka skillnaden varje gång du använder din diskho.

Upptäck alla fördelar

GROHE Kollektioner i rostfritt stål & PVD

KOMPLETT PRODUKTÖVERSIKT

Hitta din perfekta köksho i rostfritt stål eller PVD hos GROHE. GROHEs K-serie med diskhoar i rostfritt stål har stil- och storleksalternativ som passar alla smaker och typer av kök. Välj mellan 1, 1.5 eller 2 hoar. Från planmonterad till undermonterad. GROHE har hållbara, snyggt utformade diskhoar för alla.

Och om du föredrar färger i köket - vår K700 undermonterade serie i PVD kommer i färgerna mattsvart, mässing och koppar för ett fantastiskt kök i färg.

Upptäck alla produkter

PRODUKTFUNKTIONER

Vi är övertygade om att du kommer att älska de speciella funktioner som erbjuds, från den ljudreducerande GROHE Whisper-isoleringen till den automatiska avfallshanteringen som gör att du aldrig behöver sticka ned handen i smutsigt vatten igen. Med en diskho från GROHE kommer du att märka skillnaden, och det blir mycket lättare att använda diskhon.

Upptäck alla funktioner