Ett badrum inrett i grått, svart och vitt med en GROHE Sensia duschtoalett i förgrunden.

GROHE DUSCHTOALETTER
SMARTA FUNKTIONER

Upplev förbättrad hygien och komfort med den innovativa GROHE-duschtoaletten, en smart kombination av traditionella toalettfunktioner och lyxen hos en bidé. Den erbjuder en vattenbaserad rengöring som är skonsam mot huden och främjar bättre hygien. GROHEs duschtoalett finns i olika modeller och gör din dagliga rutin bekvämare och roligare tack vare sina moderna funktioner. Genom att uppgradera till en GROHE duschtoalett blir det enklare att förbättra din badrumsupplevelse med avancerad renlighet och komfort.

En närbild av en GROHE Sensia duschtoalett som visar hur sprayarmen fungerar.

AVANCERAD HYGIEN

Duschtoalettens sprayfunktion är utformad för att tvätta det bakre och intima området med vatten, med fokus på att främja renlighet och erbjuda en uppfriskande upplevelse. Att använda vatten för rengöring är allmänt erkänt för sin effektivitet när det gäller att avlägsna orenheter och ge en känsla av fräschhet.

En Grohe Sensia fjärrkontroll

OPTIMAL KOMFORT

Med en praktisk fjärrkontroll kan du välja bland de många komfortfunktioner som finns tillgängliga, till exempel justering av spraystyrka och temperatur. Nattlampan visar vägen på natten.

Fyra händer bildar en cirkel runt en planta som växer genom jorden.

MILJÖVÄNLIG

Att använda tvättfunktionen i duschtoaletter minskar vanligtvis behovet av toalettpapper, vilket främjar en miljövänlig badrumsvana.

En närbild av en GROHE Sensia duschtoalett som spolas.

UTMÄRKT RENHET

En skål utan kant för att förhindra bakterieansamling, antibakteriell glasering, sprutarmar som rengörs automatiskt och en effektiv spolning bidrar alla till utmärkt toaletthygien.

UPPTÄCK GROHE SENSIA DUSCHTOALETTER

SENSIA
TYDLIGA DESIGNLINJER

Det finns så många smarta funktioner i denna snygga och funktionella design! Denna vägghängda modell kombinerar funktionerna hos en toalett med bekvämligheten hos en bidé. Förbättra din dagliga rutin med vattnets naturliga rengöringskraft. Upplev utmärkt hygien till ett lågt pris med GROHE Sensia.

SENSIA PRO
AVANCERAD KOMFORT

GROHE Sensia Pro duschtoalett erbjuder personlig rengöring med innovativa tvättfunktioner. Dess många intelligenta funktioner säkerställer en överlägsen badrumsupplevelse. Njut av skonsam hudvård i kombination med praktiska komfortfunktioner till ett överkomligt pris.

LADDA NED BROSCHYR

SENSIA ARENA
PERFEKT HYGIEN

GROHE Sensia Arena duschtoalett erbjuder avancerad hygien och ett brett utbud av bekväma extrafunktioner. Genom att kombinera rengöringsfunktioner med fördelaktiga komfortfunktioner som justerbara spraymönster, temperaturreglering och luktabsorption ger den en avkopplande badrumsupplevelse. Dess eleganta, moderna design smälter sömlöst in i moderna badrum.

LADDA NED BROSCHYR

En GROHE Sensia duschtoalett i ett beige badrum och matt svart kran Dusch, system och tillbehör
En GROHE Sensia Shower-toalett i ett beige badrum med en guldfärgad tryckplatta
Prisbelönta GROHE Sensia Arena duschtoalett i ett grått badrum med kran, duschsystem och tillbehör i krom
En GROHE Sensia Arena duschtoalett fäst vid en mörkgrå vägg ovanför ett blankt, svart golv, med två lampor hängande från taket.
En GROHE Sensia duschtoalett i ett ljust badrum med en kromad tryckplatta
En GROHE Sensia Arena duschtoalett placerad ovanför ett trägolv med många GROHE-tillbehör fästa på väggen.
En GROHE Sensia PRO duschtoalett i ett beige och grått inrett badrum med träskåp.
En GROHE Sensia PRO duschtoalett från sidan, placerad i ett grått badrum med en växt bredvid.
En Grohe Sensia Shower-toalett i ett beige och grönt badrum

ULTIMAT FUNKTIONALITET

Upptäck de olika fördelarna som berikar GROHE Sensia duschtoalett. Med anpassningsbara inställningar kan du justera vattentemperaturen, trycket och placeringen av duschstrålarna för att anpassa din badrumsupplevelse.

ALLA FUNKTIONER & JÄMFÖRELSE

HYGIEN

En närbild av en GROHE Sensia duschtoalett som visar hur duscharmen fungerar.

DUBBLA DUSCHARMAR

GROHE Sensia duschtoaletter har två separata duscharmar för avancerad hygien. Duscharmen för kvinnor erbjuder en mild, bredare stråle som är skräddarsydd för rengöring av intimområdet. Den bakre sprayen är utformad för att rengöra det bakre området och ge en hygienisk och fräsch känsla.

En närbild som visar duschtoalettens spraymunstycken

ANTIBAKTERIELLA OCH SJÄLVRENGÖRANDE DUSCHARMAR

GROHE Sensia duschtoaletter är utrustade med avancerad hygienteknik. Bland funktionerna finns antibakteriella och självrengörande duscharmar för förbättrad hygien.

En närbild på sidan av duschtoaletten visar de täckta duscharmarna.

INFÄLLBARA DUSCHARMAR

GROHE Sensia duschtoaletternas duscharmar skyddas av ett antibakteriellt munstycksskydd. Detta är utformat för att säkerställa att både sprayhuvudet och armen förblir fria från bakterier.

UTMÄRKT PRESTANDA

En närbild av duschtoaletten som spolas med pilar som visar vattnets riktning.

TRIPLEVORTEX FLUSH

Triple Vortex-systemet spolar från tre utlopp så att hela skålen täcks av vatten för en heltäckande rengöring. Spolningen är utformad för att vara inte bara kraftfull, utan också hållbar och tyst för att säkerställa minimal störning.

Närbild av duschtoaletten med AquaCeramic-beläggning.

AQUACERAMIC & HYPERCLEAN

GROHE AquaCeramic-tekniken är en fördelaktig teknik som hjälper till att förhindra att fula kalkavlagringar och smuts fastnar på den keramiska ytan. HyperClean-glaseringen har en antibakteriell effekt.

En bild som visar hur positiva och negativa joner förstör bakterier.

PLASMACLUSTER*

Vår PlasmaCluster-teknik är utformad för att förhindra uppkomsten av bakterier på den keramiska ytan. Denna innovativa metod använder positiva och negativa joner för att förbättra renligheten och främja avancerade hygienstandarder i din Sensia Arena-toalett.

*PlasmaCluster och PlasmaCluster-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Sharp Corporation.

KOMFORT

Toalettstolens lock öppnas och stängs.

SITS OCH LOCK ÖPPNAS OCH STÄNGS AUTOMATISKT*

Tack vare en integrerad rörelsesensor öppnas och stängs locket till GROHE Sensia duschtoalett automatiskt. Den är full av extrafunktioner som är utformade för din personliga komfort.

*Tillgänglig i Sensia Arena & Sensia Pro

En närbild av duschtoaletten visar hur luft släpps ut för att torka användaren

LUFTTORKARE*

Lufttorkfunktionen är utformad för att du ska känna dig ren och torr efter toalettbesöket. Den justerbara torktemperaturen innebär att du kan välja den perfekta värmen för stunden, vilket gör upplevelsen ännu mer behaglig.

*Tillgänglig i Sensia Arena & Sensia Pro

En GROHE Sensia duschtoalett i mörkret för att framhäva det mjuka nattljuset

NATTLJUS*

För ökad komfort och säkerhet gör nattlampan det lättare att hitta rätt i mörkret, särskilt när du går på toaletten på natten.

*Tillgänglig i Sensia Arena & Sensia Pro

Var kan man köpa

UPPTÄCK PRODUKTERNA

Kontakta din föredragna GROHE-partner idag för personligt stöd.

Var kan man köpa

SLUTFÖRA DITT VAL

RAPID SLX INSTALLATIONSSYSTEM

GROHE Rapid SLX är utformat som ett flexibelt och lättinstallerat system med ett integrerat eluttag för duschtoaletter och kompatibilitet med olika toalettkonstruktioner. Det är kompatibelt med alla tre GROHE Sensia duschtoaletter.

SENSIA-PAKET

GROHE Sensia-paketet består av GROHE Sensia duschtoalett och Rapid SLX installationssystem, så att du inte behöver köpa dem separat, vilket gör det till ett bekvämare val.

MATCHANDE TRYCKPLATTOR

GROHE erbjuder ett brett utbud av tryckplattor i olika färger och utföranden, så att du kan hitta den som passar perfekt till din Sensia-toalett och resten av ditt badrum.

AUTO FLUSH KIT

GROHEs automatiska spolningssats kan användas som tillval med Rapid SLX installationsram och sedan kombineras med valfri Sensia duschtoalett för att stödja alternativ för automatisk spolning och förspolning. 

GROHE Sensia
Duschtoalett för dolda spolcisterner, vägghängd
36507SH0
GROHE Sensia Pro
Duschtoalett för dolda spolcisterner, vägghängd
36508SH0
Sensia® Arena
Duschtoalett för dolda spolcisterner, vägghängd
39354SH1
Rapid SLX
Fixtur för WC, 1,13 m installationshöjd med integrerat eluttag för koppling till duschtoalett
39596000
Installationssats för automatisk spolning och förspolning
46944001
GROHE expertinstallatörer

EXPERTINSTALLATÖRER NÄRA DIG

Hitta certifierade installatörer i ditt område för att säkerställa att våra innovativa toaletter installeras på ett smidigt och professionellt sätt. Du kan förvänta dig en bekymmersfri och effektiv installation som ger optimal funktionalitet i ditt badrum.

HITTA EN INSTALLATÖR

En manuell bidéstol monterad på en toalett i ett beige badrum.

GROHE MANUELL BIDÉSTOL

GROHEs manuella bidéstol förhöjer ditt badrum med en uppgradering som inte kräver någon omfattande renovering. Den integreras sömlöst med din nuvarande toalettinstallation, fungerar utan behov av elektricitet och är utformad för att passa olika toalettmodeller. Detta tillägg förenklar processen att införa moderna hygienfunktioner i din badrumsmiljö.

UPPTÄCK MER

TJÄNSTER

Vi har flera olika tjänster för att tillgodose dina behov.

REGISTRERA DIN PRODUKT

Få ytterligare ett års garanti när du registrerar din produkt nu.