AKTIVT SKYDD UTÖVER DIN HEMFÖRSÄKRING

Vattenskador till följd av vattenläckor och översvämningar i hemmet är ett enormt problem - både för husägare och försäkringsgivare. Att drabbas av vattenskador kan bli kostsamt och jobbigt, och i många fall täcker inte försäkringen 100% av skadekostnaden. Du sparar både pengar och energi på att förebygga vattenskadan och stoppa den innan den hinner ske. Genom att ha GROHE Sense & Sense Guard installerade i hemmet kan du potentiellt minska vattenskador, självkostnaden och allt det krångel som tillkommer.

GROHE OCH FÖRSÄKRINGSBOLAG JOBBAR TILLSAMMANS FÖR ATT UNDVIKA VATTENSKADOR, TILL DIN FÖRDEL

GROHE samarbetar med försäkringsbolag för att kunna ge ditt hem det bästa skyddet mot vattenskador - GROHE Sense och Sense Guard i kombination med extra försäkringsförmåner.

Genom Anticimex får du förmånliga priser på vattenskyddssystemet GROHE Sense Guard och GROHE Sense. Vid installation av vattenfelsbrytaren kan du få rabatt på din hemförsäkring - kontakta din försäkringsgivare för mer information och läs mer om erbjudandet på Anticimex hemsida

Anticimex

Du som är kund hos Länsförsäkringar Uppsala får genom vårt samarbete ett förmånligt pris på installation av GROHE Sense Guard genom Comfort Uppsala Söderlunds Rör, och 10% rabatt på priset för din försäkring. Kontakta Länsförsäkringar Uppsala för mer information.

Länsförsäkringar Uppsala

Vårt samarbete med Folksam gör att du kan få upp till 10% rabatt på din villaförsäkring och/eller fritidshusförsäkring om du har en GROHE Sense Guard installerad. Kontakta Folksam för mer information kring erbjudandet.

Folksam

ÄR DU FÖRSÄKRINGSGIVARE?

Läs mer om samarbetsmöjligheter med GROHE!

Fortsätt till försäkringssidan