Spolknapp

Har du eller funderar du på att skaffa en väggmonterad toalett? Då är det en bra idé att investera i en bra och användarvänlig kontrollpanel. Med de äldre golvstående toaletterna är tryckknappen en del av cisternen. Men med de nyare vägghängda toaletterna är cisternen inbyggd i väggen, och tryckknappen är en separat del som du fäster på din dolda cistern. Lyckligtvis har vi ett brett utbud av tryckknappar i olika utföranden, storlekar och färger.

FÖRDELARNA MED EN GROHE SPOLKNAPP

De flesta GROHE -spolknappar har en Dual Flushfunktion. Det betyder att tryckplattorna har två knappar: en stor och en liten. I genomsnitt spolas 3 liter vatten genom toaletten med den lilla knappen och 6 liter med den stora knappen. Fördelen med att ha två knappar är att du kan spara vatten med en knapptryckning. Speciellt jämfört med en traditionell toalett, som i genomsnitt använder 12 liter vatten per. spolning.

Dessutom har våra spolknappar en spolomkopplare. Detta gör att du kan sluta spola när som helst om du trycker på knappen igen - ett annat sätt att undvika att använda onödigt vatten.

En annan fördel med GROHE spolknappar är att de kan kombineras med GROHE Fresh. Det är en osynlig lösning för toalettrengöring. Med GROHE Fresh kan du enkelt öppna din spolknapp och sätta en rengöringstablett i din cistern. Rengöringstabletten förbättrar hygienen och ger samtidigt en behaglig doft runt toaletten.

RENOVERING ELLER NYBYGGE?

Observera att en GROHE spolknapp endast passar med en GROHE inbyggd cistern. Ska du renovera din toalett? Kom ihåg att kontrollera om du redan har en GROHE inbyggd cistern. Om du bygger nytt måste du också köpa en GROHE inbyggd cistern utöver GROHE spolknapp.

LITEN ELLER STOR SPOLPLATTA?

GROHEs spolknappar för toaletter finns i två storlekar: 130 mm bred x 172 mm hög x 5 mm djup (liten spolknapp) eller 156 bred x 197 mm hög x 10 mm djup (stor spolknapp). Går du för den minimalistiska lilla spolknappen? Kombinera den med en GROHE Rapid SLX dold inbyggd cistern. Letar du efter en modern, stor spolknapp? Kombinera den med en GROHE Rapid SL dold inbyggd cistern.

Vi erbjuder för närvarande fyra serier av spolknappar tillgängliga i både den lilla och den stora versionen: Skate Cosmopolitan, Nova Cosmopolitan, Arena Cosmopolitan och Skate Air.

Urinal tryckplattor finns i en storlek: 116 mm bred x 144 mm hög x 10 mm djup.

GE DITT BADRUM FÄRG

Gör ditt badrum färgglatt in i minsta detalj. Med GROHE Colors -serien kan du enkelt lägga till din egen smak och personliga stil i ditt badrum. Lägg till färger och ge din toalett en unik design som passar din stil.

Vill du ha en varm eller kanske mer av en smal, cool look? Tack vare GROHE Colors -serien kan du skapa exakt den atmosfär du vill ha. Våra tryckplattor finns i 12 olika färger.

Upplev GROHE Colors -serien

SERIER MED SPOLKNAPPAR FÖR TOALETT OCH URINAL

Skate Cosmopolitan

Fås i to størrelser og 12 farver

Arena Cosmopolitan

Finns i två storlekar och 12 färger

Nova Cosmopolitan

Finns i två storlekar och 12 färger

Nova Light

Med LED-belysning. Praktisk og stilfuld.

Skate & Skate Air

Fås i tre varianter