Badrum

FREEDOM OF CHOICE

UPPLEV DEN PERFEKTA BADRUMSKOLLEKTIONEN MED GROHE

Det perfekta badrummet handlar om dig, med alla detaljer precis så som du vill ha dem. Dagens badrum är en plats där du kan uttrycka din unika smak och uttrycka din personlighet, och göra varje stund du spenderar där till en fröjd. På GROHE tror vi på att erbjuda en komplett badrumslösning, där form perfekt matchar funktion, och där du har friheten att skapa och uttrycka din egna personliga inredningsstil. Därför har vi skapat vårt noga utformade sortiment av färger och stilar för alla delar av badrummet.

GROHES FÄRGKOLLEKTION

Färger förgyller livet - och är ett sätt att uttrycka sin personlighet och smak. Därför har vi utvecklat vår nya GROHE färgkollektion. Fyra nya färger, alla tillgängliga i två olika, tåliga ytor, låter dig skräddarsy din badrumsdesign ända ner till de minsta detaljerna för en harmonisk och sammanhängande inredning.

Se GROHEs färgkollektion

HITTA DIN PERFEKTA KOMBINATION

Harmoni är hjärtat av fantastisk inredning - att hitta den perfekta kombinationen av form och funktion. Därför har vi på GROHE framställt våra perfekta kombinationer, vilket gör det enkelt att välja produkter som passar perfekt tillsammans baserat på tre grundprinciper: estetik, prestanda och komfort. Spara dig själv mödan att leta efter matchande produkter, och hitta din perfekta kombination hos GROHE.

Perfekta kombinationer

Hitta rätt GROHE-dusch för dina behov

UPPTÄCK DET ULTIMATA DUSCHNÖJET

DEN PERFEKTA DUSCHEN

Använd alla fysiska egenskaper hos vatten för att skapa en unik duschupplevelse. Stor eller extrastor; takmonterad eller väggmonterad; GROHEs duschar kommer i alla former, stilar och storlekar - varenda en utformad med din njutning och ditt nöje i åtanke.

Find your perfect shower

GROHE SMARTCONTROL

Tänk på en dusch. Är det inte bara vattendroppar som faller ner? Det är knappast kärnfysik. Och ändå måste du uppleva vad GROHE SmartControl gör med vatten för att kunna förstå det. Den förhöjer en enkel duschupplevelse till helt nya dimensioner, skräddarsydd för just dig.

Turn up your shower experience