VATTENSKYDDSSYSTEM FÖR VARJE HEM

HUSÄGARE ELLER HYRESGÄST?

Oavsett om du är en husägare eller en hyresgäst så erbjuder GROHE dig en lösning för att öka vattensäkerheten hemma och undvika oönskade och kostsamma vattenskador.

Läckor från hushållsapparater, duschar, toaletter eller diskbänkar, frostskador som orsakar brustna rör eller problem med din grannes egendom - där det finns vatten så kan det ske vattenskador.

Det värsta med en vattenläcka är att små läckor kan gå obemärkta i flera dagar, veckor eller månader, vilket orsakar vattenskador och fuktproblem som gradvis blir värre innan du ens inser att något är fel.

Därför är det bra att investera i ett smart system som övervakar din vattenanvändning och eventuella förändringar i fuktighetsnivåer i hemmet. Med GROHE Sense och GROHE Sense Guard kan du installera ett komplett, smart system för vattenskydd, som håller dig informerad och i kontroll när som helst och var som helst.

DEN SMARTA VATTENDETEKTORN GROHE SENSE - UPPTÄCKER VATTENLÄCKOR I HEMMET

GROHE Sense, en batteridriven smart vattendetektor, kan placeras flexibelt i alla rum och platser där det finns risk för vattenläckor, i varje bostad oavsett om du är hemägare eller hyresgäst.

Om vattenläckage upptäcks blir du notifierad automatiskt via mobilen, så att du kan stoppa läckan innan vattenskador hinner uppstå.

Den snygga, minimala designen av GROHE Sense-vattendetektorn innebär att den passar diskret i alla rum där vattenläckor kan uppstå - och med förlängningssatsen kan den även placeras på ställen som annars är svåra att nå. Perfekt för kök, badrum, källare eller andra områden där risk för vattenläckage finns.

Läs mer om GROHE Sense

DEN SMARTA VATTENFELSBRYTAREN GROHE SENSE GUARD - INSTALLERAS PÅ HUVUDVATTENLEDNINGEN

GROHE Sense Guard, en smart vattenfelsbrytare som automatiskt stänger av vattentillförseln om den upptäcker brustna rör eller mikroläckor, måste installeras på huvudvattenledningen. Den smarta hemanordningen installeras på röret efter vattenmätaren, därför behövs tillgång till huvudröret.

Vi rekommenderar att hyresgästerna får ett godkännande från hyresvärden före installationen av enheten, eftersom denna installation leder till en permanent förändring av rörsystemet.

Läs mer om GROHE Sense Guard

NUMEROUS CASES OF WATER DAMAGE DETECTED IN TIME

"Mina förväntningar var ytterliggare säkerhet, speciellt för att vi bor i ett äldre hus. Ifall att något skulle hända."

André Wefers, Germany

Read stories of product users