KOMFORT OCH MÅNGSIDIGHET MED TEMPESTA HUVUDDUSCHAR

Det viktiga med en dusch är inte bara det estetiska utan även att den fyller dina behov. Vilken huvuddusch du väljer är därför av yttersta vikt. GROHE:s sortiment av huvudduschar täcker alla önskemål. Till exempel kommer Tempesta sortiment av huvudduschar fullpackad med funktioner och innovativa tekniker för att säkerställa den bästa möjliga duschupplevelsen. Och dessutom är kollektionen skapad med allas budget i åtanke, så att du kan njuta av prestanda och funktionalitet utan att belasta ditt bankkonto.

Hitta butik

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV EN TEMPESTA HUVUDDUSCH

Alla har olika behov, därför har GROHE gjort det möjligt för kunder att köpa Tempesta duschsystem i ett sett bestående av en duscharm och huvuddusch eller som ett separat huvuddusch för att uppgradera din befintliga dusch. Dem universella anslutning gör huvudduschen enkel att installera på alla standard duscharmar. Beroende på vad som passar ditt badrum bäst finns det också möjlighet att välja om du föredrar en takmonterad eller väggmonterad modell. Välj mellan ett brett utbud av huvudduschar: den kompakta Tempesta Cosmopolitan 100 med fyra spraymönster (GROHE Rain O², Rain, Massage, och Jet), Tempesta 210 med sin moderna design eller den prisbelönta Tempesta 250 (26662000) - det finns en stil som passar varje individ och varje badrum.

VIKTIGA FUNKTIONER MED TEMPESTA HUVUDDUSCHAR

  • GROHE DreamSpray för största möjliga precision och konsekvent vattenfördelning till varje enskilt munstycke. För en balanserad vattenfördelning, med vatten- och energibesparing.
  • GROHE EcoJoy 9.5 l/min flödesbegränsare, utformad för att spara vatten och energi så att dyrbara resurser bevaras. Du får den perfekta duschupplevelsen utan att kompromissa med värdefulla resurser.
  • GROHE Starlight-finish innebär att ytorna är extremt motståndskraftiga mot smuts och repor och att deras gnista håller i en livstid.
  • SpeedClean-munstycken är superlätta att rengöra tack vare det integrerade antikalksystemet. En enkel puts är allt som behövs för att avlägsna eventuella kalkrester från det flexibla silikonmunstyckena.
  • Inner WaterGuide skyddar mot skållning genom att rikta bort hett vatten från duschmunstyckets yta. Detta förlänger också kromytan livslängd.

DET INNOVATIVA TEMPESTA 250 SORTIMENTET

GROHE:s nya sortiment Tempesta 250 erbjuder avkoppling och förnyelse. Efter återkopplingen från kunder har GROHE lagt till och förbättrat funktioner för ökad komfort och bekvämlighet. En av dessa nya funktioner är EcoJoy-tekniken, en inbyggd teknik där du utan ansträngning sparar upp till 40% vatten, samtidigt som den levererar alla funktioner och prestandan som förväntas av en dusch från GROHE.

Tempesta 250 huvudduschar är av minimalistisk karaktär med en höjd på endast 55 mm för att passa in i alla moderna badrum. Där GROHE har sparat på höjden har man adderat på bredden. Genom att öka duschmunstyckenas bredd till 250 mm ger regnduschen en fylligare täckning för en ännu mer autentisk och varm duschupplevelse. En annan fördel är att huvudduschen är fäst med en kulled, vilket ger en +/- 10° roterbar flexibilitet vid justering av duschhuvudet för ökad vattentäckning.

Tempesta 250 runda huvuddusch är en takmonterad modell och består av alla funktioner som sortimentet Tempesta är känt för. GROHE har också infört ett duschmunstycke i en ny form än det vanliga runda duschhuvudet, en kubisk Tempesta 250 modell med ett fyrkantigt huvud. Denna modell skiljer sig även från den ovan nämnda modellen då den är väggmonterad. Vilken montering som är bäst lämpad för ditt badrum bör tas hänsyn till vid köp. Naturligtvis är det även möjligt med ett runt huvud för väggmonterade fixturer och ett fyrkantigt huvud för taket. Med så många olika alternativ för design och montering alternativ finns det ett Tempesta 250 duschhuvud för alla.

TEMPESTA 100 ALTERNATIV FÖR EXTRA SPRAYMÖNSTER

Alla Tempesta 100 huvudduschar erbjuder fyra spraymönster så att du kan anpassa din duschupplevelse efter ditt humör. Rain sprayen består av ett mjukt och känsligt mönster för att lugna huden likt ett varmt och lugnande sommarregn. GROHE Rain O² spray är en härlig, mjuk och smidig spray där luft blandas med vattnet för att säkerställa vattendropparnas fyllighet. Massagesprayen har ett pulserande spraymönster som för dina sinnen till en avkopplande plats med sin stimulerande massage och Jet-sprayen är superkraftig, stimulera huden, väcker sinnena och får dina muskler att slappna av efter dagens aktiviteter.

Med Tempesta huvudduschar får du valuta för pengarna tack vare GROHE:s femårsgaranti. Ge ditt badrum en förtjänad makeover och välj en av de innovativa Tempesta huvudduscharna för en svårslagen duschupplevelse. Komfort och glädje för dig, och vattenbesparande för en hållbar värld.

Galleri

Duschkar

GROHE EasyReach tråg
GROHE EasyReach tråg
27596000
 140,00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Broschyr

BADRUMSBROSCHYR

GROHE Tempesta 250