Innovativ teknik

Masters of Technology

GROHEs anställda betraktas av sina kollegor i branschen som teknikmästare tack vare alla innovationer, enastående design och prisbelönta armaturer.

Genom en kombination av deras avancerade hantverk och banbrytande metoder för effektivt lagarbete och processer leder våra teknikmästare utvecklingen, utformningen och tillverkningen av vårt enastående produktutbud, samtidigt som de testar och finjusterar varje detalj för att säkerställa fortsatt kundnöjdhet.

Resultatet: tidlös design. Och kvalitet som håller livet ut. GROHEs produkter överraskar ständigt med sina unika funktioner som ger användarna ”Pure Freude an Wasser”.
När du använder en produkt från GROHE kan du känna skillnaden – gång på gång.

Masters of Technology

... Master of Technology, lyssnar på viskningen från vattentekniken GROHE Whisper® när hon provar den i vårt akustiklabb.

GROHE Whisper®

... Master of Technology, transformerar duschen till en spa-upplevelse med duschhuvudet GROHE Rainshower®.

GROHE DreamSpray®

... Master of Technology, tillverkar oöverträffat tåliga ytor på vattenkranar med GROHE StarLight®.

GROHE StarLight®

... Master of Technology, provar den termiska kopplingen i kassetten GROHE TurboStat® som på ett ögonblick reagerar på förändringar i vattentrycket hos det varma och kalla vattnet för att leverera konstant temperatur och flöde.

GROHE TurboStat®

... Master of Technology, provar den inbyggda tekniken GROHE CoolTouch® som säkerställer att duschens yta aldrig blir för varm trots flödet av varmt vattnet på insidan.

GROHE CoolTouch®

... Master of Technology, använder en kraftmätare för att mäta det lägsta trycket som krävs för att styra en spak med tekniken GROHE SilkMove®.

GROHE SilkMove®

... Master of Technology, tar tempen på vattnet från GROHE Red®, som på ett ögonblick värmer vattnet till 100 °C. GROHE CoolTouch® säkerställer att ytan aldrig blir för varm för att hanteras, trots vattnets mycket höga temperatur.

GROHE Red®

... Master of Technology, provar och justerar vattnets hårdhet i GROHE Blue® för filtrerat, kylt och kolsyrat vatten direkt ur kranen.

GROHE Blue®

... Master of Technology, använder appen GROHE SPA för att prova alla olika funktioner hos duschen F-digital Deluxe som låter användaren skapa en skräddarsydd spa-upplevelse.

GROHE F-digital Deluxe

... Master of Technology, använder en spektrometer för att kontrollera att provbiten stämmer perfekt till keramiken som klätts med GROHE Hygiene.

GROHE Masterbathroom

... Master of Technology, tar ett prov på GROHEs manuellt tillverkade mässing, GROHE Light, som minimerar förekomsten av bly och nickel i dricksvattnet.

GROHE Light

... Master of Technology, ställer in vattenstrålens temperatur, tryck och riktning med fjärrkontrollen GROHE Sensia® IGS.

GROHE Sensia® IGS

... Master of Technology, använder ett 3D-mätbord för att kontrollera att sanitetsporslinet och kranen passar samman perfekt.

GROHE BestMatch™