Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE EcoJoy™

Save precious resources and enjoy 100% water comfort.

GROHE EcoJoy

Skulle någon i dagens tidsanda fortfarande tillåta liter av oanvänt vatten ansvarslöst rinna ned i avloppsbrunnen medan de borstar tänderna? Idag är vår medvetenhet av detta element i den värdefulla naturen alltför stor.

Endast tre procent av jordens vatten är drickbart. För GROHE är det medvetna och ekonomiska användandet av energi och resurser inte bara en utmaning, utan även en stor njutning. Det är därför vi kanaliserar alla av våra innovativa själar till att skapa miljömässigt hållbara system. Till exempel har vår GROHE EcoJoy™ teknologi länge haft en självklar del i många av våra armatur och duschar. GROHE EcoJoy™ teknologin hjälper oss att hålla vårt löfte - samtidigt som vi fortsätter att njuta av vatten. Den här teknologin är redan inbyggd i många av våra armatur och duschar som standard. Det minimerar konsumptionen och maximerar bekvämligheten.

Räkna ut ditt sparande nu

GROHE EcoJoy

Räkna ut ditt sparande nu

Spara vatten & energi

Vår vatten- och energikalkylator hjälper dig att omedelbart se hur mycket du kan spara med en GROHE EcoJoy®- eller GROHE SilkMove® ES-ettgreppsblandare. Efter ett fåtal klick kommer du kunna se din årliga kostnads- och energibesparing.

Start Water and Energy Calculation

GROHE är den enda tillverkaren som erbjuder ett fullt spektrum av vattenbesparande produkter - för bad, dusch och sanitär installation.

Single-lever mixer

Armaturer

GROHE tvättställsarmaturer – På många modeller, över samtliga stil- och prissegment, reducerar den integrerade teknologin vattenförbrukningen med upp till 50% jämfört mot standardmängd varje gång kranen är påslagen. Ändå säkerställs samma perfekta flöde.

Power Soul EcoJoy

Duschar

GROHE duschar – Under din perfekta duschupplevelse sparar inbyggd teknologi upp till 40% vatten på utvalda modeller, samtidigt som den ändå levererar alla funktioner och den prestanda som du kan förvänta dig av en GROHE-dusch.

Grohtherm 3000 Cosmopolitan Duschblandare termostat

Termostater

GROHE termostater – Med GROHE-termostater nås den önskade vattentemperaturen inom bråkdelen av en sekund och den hålls tillförlitligt under hela din dusch. Ingen mer tid eller vatten ödlas när du mixtrar med kontrollen för att få 50% av temperaturen rätt!

Nova

Sanitetssystem

GROHE sanitära system – Ekologiskt förnuftiga: GROHE-cisterner använder väldigt sparsamt med vatten. Start/Stopp och dubbla spolsystem erbjuder möjligheten att välja sin egen föredragna spolning.

Euroeco Cosmopolitan EC

Specialarmatur

GROHE specialarmaturer – Tack vare den elektroniska kontrollen flödar vatten enbart genom dessa blandare när det behövs. Beroende på modell stängs blandaren av automatiskt och sparar vatten när användaren tar bort sina händer eller efter en förutbestämd tid.

">