Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE för ditt Kök

GROHE för ditt Kök

Prisbelönt design med innovativ funktion

På samma sätt som en fantastisk måltid kombinerar vacker presentation, fräscha ingredienser och näringsvärde ger våra blandare en perfekt balans mellan kvalitet, teknik och design. Genom att vi endast använder det bästa materialet och den allra senaste, branschledande tekniken ger GROHEs köksblandare många år av tillförlitlig prestanda, dag ut och dag in.

Köksaccessoarer

GROHE Blue Shop

Glas, karaffer, filter och kolsyreflaskor för GROHE Blue®

Visa alla produkter

Prisbelönt design

red dot award 2014 best of the best

red dot: Best of the Best 2014

I 2014 års upplaga av ”red dot award: product design” visade GROHE än en gång upp sin förmåga som ledande tillverkare av designade kranar och tvättställsblandare. GROHE tog hem priset ”red dot: Best of the Best” för sin kökskran Minta Touch. Detta var femte gången på 7 år som GROHE lyckades säkra något som med fog kan betraktas som designvärldens med eftertraktade utmärkelse.

Användarfokus

K7 Single-lever sink mixer

Innovativ design och utsökt hantverk tillsammans med oslagbar ergonomi.

Tre piphöjder
låg, medium och hög. Oavsett vilken stil du väljer säkerställer GROHE ComfortHeight att pipen på blandaren har konstruerats så att även stora stekpannor får plats.

Utdragbar handdusch
Sköljning av frukt och grönsaker eller rengöring av flottiga stekpannor – en utdragbar handdusch är en viktig köksdetalj för hemmakocken. Flera av våra kökskranskollektioner är konstruerade med en utdragbar eller neddragbar dusch.

Bekväm spakreglering, även i trånga utrymmen
På flera av våra kökskranar sitter spaken på sidan av kranen. Kassetten är förskjuten så att spaken kan föras 70° framåt och 30° bakåt, vilket ger bekväm reglering även när kranen är placerad nära en vägg.

Konstruerade för att hålla

GROHE SilkMove

GROHE kökskranar är konstruerade för lång livslängd. Under utvecklingen av en ny produkt testas alla nya material och komponenter så att de säkert uppfyller våra höga kvalitetskrav.

Våra kökskranar genomgår omfattande livslängdsprov, där vi simulerar flera års daglig användning. Detta säkerställer att alla våra produkter ger perfekt prestanda under många år framöver.

Ettgreppsblandare för köket med GROHE SilkMove®. En extra stor vridvinkel och keramiska skivor i toppklass garanterar problemfri reglering av vattentemperatur och flöde, även med våta eller feta händer.

Vår reservdelsgaranti innebär att om en produkt utgår ur sortimentet så kommer alla reservdelar ändå att finnas tillgängliga ytterligare 10 år (15 år för dolda delar).