Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

GROHE SilkMove® ES

Kallstart

Den intelligenta kombinationen av energibesparing och enkel vattenkontroll

GROHE SilkMove® ES teknologi erbjuder inte bara en unik smidighet i användningen, utan uppmuntrar även till ansvarigt användande av energi och vatten. I kallstartsläget och positionerat mittenläge på handtaget kommer ES teknologin till liv. Detta eliminerar öppnandet av kranen i det mixade varm-och-kallvattensläget, vilket sparar på energi genom att undvika onödig upphettning av vattnet för dagliga ritualer som borstning av tänder eller tvättning av händer.

När du behöver hett vatten säkerställer den vida vinkeln på handtaget att, genom att vrida det upp till 90 grader till vänster från mittpositionen, vattenflödet är ytterst känsligt och precist, vilket ger dig total kontroll över temperatur och flöde.

GROHE SilkMove® ES teknologin är en harmonisk förening av design och teknologi, och ger en förbättrad vattenupplevelse samtidigt som den uppmuntrar förnuftig användning av värdefulla resurser.

GROHE SilkMove

De speciella keramiska diskarna och Teflon® teknologin i GROHE SilkMove® kassetterna säkerställer en livstid av enkel precision.

GROHE SilkMove ES

Tack vare mittpositionen med kallt vatten reducerar GROHE SilkMove® ES slöseriet av hett vatten, vilket sparar på dyrbart vatten och energi.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® ES garanterar samma smidiga användning som dag ett - även efter 20 år.

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy™ teknologi inkluderar

Alla produkter som innehåller GROHE SilkMove® ES drar även fördelar från vår innovativa GROHE EcoJoy™ teknik.

Den ytterst kvalitativa GROHE EcoJoy™ teknologin reducerar vattenkonsumption med upp till 50% utan att kompromissa med prestandan.

GROHE EcoJoy™

Räkna ut ditt sparande nu

Spara vatten & energi
Vår vatten- och energikalkylator hjälper dig att omedelbart se hur mycket du kan spara med en GROHE EcoJoy®- eller GROHE SilkMove® ES-ettgreppsblandare. Efter ett fåtal klick kommer du kunna se din årliga kostnads- och energibesparing.

Start Water and Energy Calculation