GROHE SilkMove®

Smidig vattenkranhantering

Smidig hantering för enkel precision och ultimat komfort som håller en hel livstid

Endast GROHEs vattenkranar har den unika GROHE SilkMove® upplevelsen. Den sköna, mjuka hanteringen av våra vattenkranar förmedlar kvaliteten och överlägsenheten hos vårt varumärke.
När du ändrar temperaturen från varmt till kallt glider den keramiska disken utan ansträngning över de andra med absolut precision – GROHE SilkMove® är en interaktiv sensation som du kan uppleva dag efter dag under din krans livstid.

Handtaget på kranen är ansluten till diskarna genom en axel - GROHE använder massiv mässing för styrka och tålighet. Då diskarna rör sig över varandra så blockerar de antingen vattnet eller tillåter det att passera igenom. Därför kommer kvaliteten och maskineriet av dessa delar påverka prestandan hos din vattenkran..

GROHE är en av världens ledande kranstillverkare, och en av de få som tillverkar sina egna patroner. Våra patroner tillverkas i en högteknologisk process och har skivor gjorda av en rymdsäker keramisk legering. Den polerade, spegelliknande ytan på skivorna beläggs sedan med ett speciellt smörjmedel för friktionsfri drift. Och eftersom våra kranar är konstruerade att hålla genom år av användning, inkorporerar vi mikrokammare av detta smörjmedel i patronen - för en livstid av underhållsfri drift.

Som ett resultat av spjutspetseknologi har våra kranar en särskilt bred användningsvinkel som tillåter dig att mer noggrant kontrollera vattenflödet och dess temperatur. Precis som våra andra teknologier så är GROHE SilkMove® ännu ett perfekt exempel på hur design och teknologi jobbar tillsammans för att ge dig en förstärkt vattenupplevelse.

GROHE SilkMove

De speciella keramiska skivorna och Teflon® teknologin i GROHE SilkMove®-patronerna säkerställer en livstid av obesvärad precision.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® driftvinkel.

GROHE SilkMove

GROHE SilkMove® garanterar jämnhet i drift från dag ett – och efter 20 år.

Rekommenderade produktsortiment

Allure

Atrio One

Quadra