Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Rainshower Next Generation Hand shower

Välj dusch på ett enkelt vis

En snabb guide till en perfekt personifierad duschupplevelse

Betydelsen av att välja dusch är ofta underestimerad, allra helst med med tanke på att duschen blir använd varje dag eller till och med flera gånger per dag i familjehem. Så när när det är dags att bege sig ut för att köpa en ny dusch borde det ges lite åtanke på användarnas faktiska behov och önskemål.

Men hur kan du utmärka en högkvalitativ dusch och det mervärde den tillför till den medelvärdiga duschupplevelsen? Duschvanor varierar även betydligt. Om man nästan aldrig betänker vad de förväntar sig av en dusch, så borde de inte vara överraskade om de får lite njutning av duschen. Som tur är finns det rad objektiva kriterier som håller isär en högkvalitativ dusch från en ordinär produkt.

Här är en överblick över kvalitetsegenskaper och trender som hjälper dig att hitta den rätta duschen för alla i ditt hushåll:

Hitta rätt dusch
Power&Soul

Vid hjärtat av varje modern dusch: duschmotorn

Vilken som helst dusch sprutar ut vatten på ett eller annat sätt, men det är dock inte säkert att det kommer i den önskade riktningen. Erfarenhet visar att många duschar av lägre kvalitet sprutar vatten över det hela till en början, men efter några veckor eller månader efter inköpet blir munstyckena igensatta och och knappt något vatten kommer igenom. Detta kostar såklart båda tid och pengar. Det är därför alla GROHE duschar har avancerade duschmotorer som säkerställer en jämn distribution av vatten över alla munstycken. GROHE DreamSpray® duschmotorerna försäkrar 100% duschnjutning genom tekniska innovationer. Så även om en dusch av lägre kvalitet köpes för ett lägre inköpspris så är det viktigt att ta dess totala kostnad i beaktning då de ofta blir mycket högre i slutändan, speciellt på grund av deras kortare livstider och dess högre vattenkonsumption. Förutom det så är det ju så mycket roligare att duscha med ett perfekt fungerande duschhuvud.

Power & Soul - maximal vitalisering
SpeedClean

Enkel kalkborttagning för en munstyckesprestanda som är som ny

Innan en GROHE dusch är installerad i en duschkabin har den redan gått igenom en intensiv period av design och utveckling, liksom högteknologiska tillverkningsprocesser och ett utförligt kvalitetssäkringsprogram. Resultatet är en produkt som kombinerar komfort med hållbarhet, d.v.s. optimiserad vikt och enkel hantering liksom lång livstid och hållbarhet. Vad kan vara mer irriterande än att konstant behöva reparera eller till och med ersätta dina duschar.

Förstoppade munstycken och den frekventa rengöringen som de kräver kan även förringa duschupplevelsen. Det är därför GROHE har utvecklat GROHE SpeedClean teknologin. Detta speciella antikalksystem för duschhuvud, vilket är gjort av en speciell silikonblandning, förhindrar inte bara kalkbildning utan förenklar även rengöringen av munstyckena. Kalkrester tas enkelt bort med att torka över duschmunstyckena med en trasa eller med dina bara händer.

Säker dusch för hela familjen

En het dusch kan vara en underbart avslappnande lyx så länge det inte finns någon risk för skållning av ett överhettat duschhuvud. Säkerhet är ofta huvudprioriteten för småbarnsfamiljer. Försiktiga föräldrar bör välja en GROHE dusch med integrerat skållningsskydd. Detta kan komma antingen som automatisk kontroll av het vattentemperatur med GROHE termostater eller genom smart kanalisering av det heta vattnet genom blandaren och handduschhandtaget (den inre vattenguiden), därmed skapas en effektiv barriär mellan det heta vattnet och kromytan vilken hålles på en bra temperatur som konsekvens. Denna GROHE CoolTouch® teknologi betyder att även barn och äldre människor, för vilka kontrolleringen av vattentappunkterna kan vara en utmaning, kan njuta av deras dusch på ett fullständigt säkert och avkopplat vis.

Från uppfriskande till avslappnande - innovativ strålteknologi för ett större välbefinnande

De helande och lugnande krafterna av vatten har varit välkända sedan civilisationens gryning. GROHE fortsätter denna långa tradition genom att erbjuda duschar utrustade med olika strålmönster. Beroende på behov och humör för stunden kan duscharna skiftas mellan normal stråle till massage, pulserande, smekande eller uppfriskande stråle. Detta gör det möjligt att använda duschen som en energigivande kick på morgonen liksom för avslappning på kvällen efter en stressig dag. Den senaste innovationen är GROHE Bokoma Spray®. Den expanderar och drar ihop ett cirkulärt massagestrålmönster vilket kompletterar den kittlande luftburna GROHE Rain O2 strålen, den generösa Rain strålen, den skonsamma Pure strålen och den bubblande Champagne strålen som förvandlar duschen till en källa av välmående för kropp och själ.

GROHE Ondus® Thermostatic shower mixer

Mer komfort och säkerhet med bevisad termostatisk teknologi

Human skin is a very sensitive organ, so the water temperature has to be set correctly and individually. High quality thermostats with modern technology operate reliably and efficiently. GROHE is widely regarded as the world wide pioneer with respect to sophisticated thermostat technology.

Tack vare innehållande GROHE TurboStat® teknologi reagerar GROHE termostater snabbare än någonsin och är samtidigt extremt precisa. De justerar vattentemperaturen till den förvalda nivån inom faktioner av en sekund och vidhåller det oavbrutet under hela duschtiden genom att svara direkt på förändringar i vattentrycket. Resultatet: Inga fler heta eller kalla överraskningar i duschen.

Fördelar med Termostatblandare
F-digital Deluxe

Förvandla duschkabin till hemmaspa

De som inte är nöjda med att välja mellan olika strålmönster kan välja ett komplett duschpaket eller till och med ett skräddarsytt duschsystem som förvandlar deras badrum till en personlig oas för välmående. En luxuös tredimensionell duschupplevelse kan skapas genom att kombinera en stor huvuddusch med matchande hand- och sidoduschar.

Digitalt kontrollerade ljus- och ljudmoduler finns tillgängliga i luxuös spakänsla till vanliga bostäders badrum. Den stora variationen av armaturer och moduler betyder nästan komplett frihet då badrumsutrymmen ska designas och försäkrar den ultimata duschnjutningen.

HandCrafted

Tysk kvalitet

Vad mer kan köpare av en GROHE dusch lite på? Vad som är mest viktigt är att dessa duschar har tysk ingenjörskonst och uppfinningsrikedom i deras gener. Företagets globala tillverkningsstandarder sätts i Tyskland, och det är därifrån expertisen inom högkvalitativa duschar kommer. Alla innovationsprocesser är lanserade i, och kordinerade från, Tyskland. Alla produkter är framtagna av företagets tyska R&D center och designade av det interna GROHE designteamet. Långa testprocedurer är använda för att testa alla nya produkter lång utöver nuvarande industristandarder och för att definera kvalitetssäkrande parametrar vilka försäkrar att endast fläckfria produkter skeppas från företagets tillverkningsfabriker.

Skapad med största uppmärksamhet på detaljer och designad för att harmonisera med vilken som helst dekor, fungerar GROHE duschar som små konstverk vilka för mycket värde till badrummets alla former och storlekar.

Bli gamla tillsammans - GROHE Kvalitet