Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

HandCrafted

Bli gamla tillsammans. Njut av kvaliteten

Allt från GROHE bär ett märke av enastående kvalitet.
Alla våra produkters komponenter, användarvänlighet och perfekta look utsätts för otaliga uthållighetstester – de tuffaste i branschen – och de måste klara sig med högsta betyg innan de släpps ut från våra fabriker.

GROHEs produkter får genomgå skoningslösa tester på våra testlaboratorier i Schwarzwald. Här utsätts våra kranar, duschar, termostater och alla andra komponenter för tester som simulerar 20 års daglig användning – med extra hårt vatten. Att vi både överträffar oss själva och internationella kvalitetsstandarder i samband med detta ger utdelning – vilket märks. GROHEs kvalitet går långt utöver en produkts normala livscykel och om produktionen av en viss produkt upphör finns reservdelar tillgängliga i minst tio år.

Oberoende Tester

Quality

Dessutom glänser våra kranar, duschar och termostater i oberoende tester granskade av stränga bedömare. I ett hållbarhetstest genomfört av det tyska test- och inspektionsinstitutet TÜV SÜD vann GROHEs Eurodisc över nio andra prestigefulla konkurrenter. Detta tack vare GROHEs SilkMove®-teknik som säkerställer en ojämförligt smidig och enkel användning i alla våra ettgreppsblandare. I en undersökning genomförd av LGA Qualitest GmbH tog våra termostater Grohtherm 3000, 2000 och 1000 var och en förstaplatsen bland 17 termostater från europeiska tillverkare. Tack vare GROHE TurboStat® och GROHE CoolTouch® blev vår Grohtherm 3000 till och med totalvinnare med toppoäng i fyra kategorier.

Och eftersom vi själva är ganska stolta över våra prestationer vill vi även passa på att nämna att GROHEs fabrik i Hemer, Tyskland, var en av vinnarna i tävlingen ”Bästa fabrik”, arrangerad av den ledande affärstidskriften WirtschaftsWoche – för produktion och logistik, för kundfokus och innovation.