GROHE SMARTCONTROL

GROHE SMARTCONTROL - KRAFTFULL, NJUTNINGSFYLLD DUSCHUPPLEVELSE, KONTROLLERAD AV DIG

GROHE SmartControl är den innovativa duschkontrollen som smidigt låter dig justera vattenvolym och temperatur, du kan även välja din föredragna stråltyp och byta mellan huvud- och handdusch utan ansträngning. Du vrider helt enkelt på GROHE ProGrip-handtaget för att öka volymen – från miljövänligt till fullt flöde – och skruvar ned för att minska. För att pausa vattenflödet trycker du helt enkelt på knappen. SmartControl sparar dina preferenser och inställningar till nästa gång du duschar.

GROHE SMARTCONTROL

DITT LIV. DIN DUSH. DINA REGLER. DIN KONTROLL.

Tryck på knappen för att börja duscha.

Vrid för att justera vattenvolymen stegvis från Eco till fullt flöde.

Tryck igen för att stoppa eller pausa duschen. Din föredragna vattenvolym sparas tills du sätter på duschen igen.

Duschnöje upphöjt i tre

Flexibel

GROHE SMARTCONTROL ger dig flexibel kontroll – det är bara att skruva på knappen för att hitta din perfekta vattenvolym. Du kan också välja strålmönster: från en lugnande spray till en uppfriskande stråle – din dusch, precis som du vill ha den.

Kraftfull

Kraftfull prestande du styr med fingertopparna; det är GROHE SMARTCONTROL. Välj en kraftig spray för att skölja bort allt schampoo, eller en koncentrerad massagestråle för att skölja bort dagens stress.

Avslappnande

Koppla bort och slappna av med det lugnare alternativet med GROHE SMARTCONTROL. Kliv in i en mjuk och uppfriskande dusch eller skruva upp volymen hela vägen för känslan av ett sommarregn.

UTFORSKA VÄRLDEN AV SMARTCONTROL

GROHE SmartControl erbjuder ett flertal olika installationsalternativ och kombinationer.