Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

UPPTÄCK DEN NYA STANDARDEN FÖR UTANPÅLIGGANDE TERMOSTATER
Grohtherm SmartControl

Möt Grohtherm SmartControl, en fantastisk nyutveckling av utanpåliggande termostater, som ger dig ultimat pålitlighet och precis kontroll i badrummet.
Grohtherm SmartControl finns tillgänglig som separat enhet, utformad för att perfekt kombinera det eleganta utseendet du förväntar dig hos en produkt från GROHE, och den intuitiva, enkla bekvämligheten hos SmartControl.

Brochure
GROHE SMARTCONTROL

DIV LIV.DIN DUSH.DINA REGLER.DIN TUR.

Säker, pålitlig design

Grohtherm SmartControl finns tillgänglig som duschtermostat, med en SmartControl-knapp; och som badtermostat med två SmartControl-knappar, för badkarspipen och handduschen; eller som del i ett duschset, tillsammans med en 600mm eller 900mm duschstång och Euphoria 110 massagehanddusch. Den utanpåliggande utformningen hos alla versioner av Grohtherm SmartControl gör dem enkla att installera i alla badrum som behöver en uppgradering.

Precis kontroll, innovativa funktioner

Grohtherm SmartControl är den innovativa duschkontrollen som smidigt låter dig justera vattenvolym och temperatur, du kan även välja din föredragna stråltyp och byta mellan badkarspip och handdusch utan ansträngning. Du vrider helt enkelt på GROHE ProGrip-handtaget för att öka volymen – från miljövänligt till fullt flöde – och skruvar ned för att minska. För att pausa vattenflödet trycker du helt enkelt på knappen. Grohtherm SmartControl sparar dina preferenser och inställningar till nästa gång.

Grohtherm står för total pålitlighet, tack vare TurboStat som säkerställer att vattnet levereras med önskad temperatur inom bråkdelen av en sekund. Du kan också vara säker på att temperaturen håller sig konstant. 100% CoolTouch betyder att ytan på din Grohtherm SmartControl termostat aldrig blir för varm, så du undviker att bränna dig.

Slimmad, praktisk design

Med Grohtherm SmartControl får du plats med din drömdusch även små utrymmen. Den avskalade, kompakta designen lämnar ordentligt med utrymme under duschen, och den slankt utformade överdelen är perfekt för att ställa schampoo och tvål på. Detta tillsammans med de intuitiva, enkla symbolerna på SmartControl-knapparna gör att Grohtherm SmartControl utstrålar både modern design och användarvänlighet.

Utanpåliggande termostater

34720000
Krom
Lägg till i anteckningar
7,278.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Termostatblandare för dusch 150CC, DN 15 med duschhandtag
34718000
Krom
Lägg till i anteckningar
6,235.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
150 CC Termostatblandare för badkar och dusch, DN 15
34719000
Krom
Lägg till i anteckningar
5,674.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
150 CC Termostatblandare för dusch, DN 15
34721000
Krom
Lägg till i anteckningar
7,370.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms
Termostatblandare för dusch 150CC, DN 15 med duschhandtag