<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

SmartControl Inbyggd duschlösning

DE GÖMDA FÖRDELARNA MED DOLD TEKNOLOGI

Effektivisera ditt duschutrymme med GROHE SmartControls dolda duschlösning - det slanka, intuitiva systemet som låter dig kontrollera duschen med en simpel tryck- och vridfunktion. Med sin platta, strömlinjeformade design erbjuder den inbyggda SmartControl precis hantering samtidigt som den är enkel att rengöra, och kombinerar ett stort antal alternativ för både huvud- och handdusch för att ge dig den designflexibilitet du behöver.

DUSCHNJUTNING UPPHÖJT I TRE

Kraftfull och uppfriskande; strålmönstret GROHE ActiveRain

En unik nivå av avslappning: strålmönstret GROHE PureRain

Upplev den dolda duschlösningen SmartControl Concealed

Slank, sömlös design

En väggplatta som mäter endast 10mm i djup och kontroller med utsprång på bara 43mm från väggen - inbyggda SmartControl får plats med mycket prestanda på ett litet utrymme. Inbyggda SmartControl har också ett integrerat tätningssystem så inget vatten kan komma in bakom väggen.

Maximal, flexibel kontroll

Med inbyggda, dolda SmartControl kan du kontrollera upp till tre duschar med bara en trimsats. Din SmartControl - installerad tillsammans med en GROHE Rapido SmartBox - kan ha upp till tre SmartControl-ventiler plus termostat och blandare i en enda trimsats, vilket låter dig kontrollera två huvudduschar och en handdusch med samma box.

Integrerad volymkontroll

Att byta mellan duschuvuden eller att kombinera dem är inte det enda som förenklas med inbyggda SmartControl. Den integrerade volymkontrollen erbjuder precis kontroll av vattenflödet - ett tryck på knappen startar eller stoppar flödet, och att vrida justerar vattenvolymen. De lättförståeliga, intuitiva symbolerna gör det lätt att kontrollera duschen.

SmartControl-blandare

Den perfekta ingångsmodellen, de dolda GROHE SmartControl-blandarna kombinerar SmartControl-hantering med manuell blandarteknik. De finns tillgängliga med en, två eller tre styrknappar, och blandarpatronerna har även integrerade smutsfilter för ökad hållbarhet och enkelt underhåll.

Designvariation

Allt med den inbyggda SmartControl är skräddarsytt för att skapa en fantastisk dusch - även utseendet. Den kommer i två olika former - rund eller fyrkantig - och två olika ytor - en chic krom och modernt månvitt akrylglas.

Form älskar funktion

Vare sig du vill ha en uppfriskande dusch som får dig att piggna till eller en lugnande dusch som ett mjukt och varmt sommarregn, huvudduschen GROHE Rainshower 310 SmartActive ger dig möjlighet att välja precis vad du vill.

 • GROHE PureRain - den nya och förbättrade Rain Spray med större och mjukare droppar för en lyxigare duschupplevelse.
 • GROHE ActiveRain – en kraftfull stråle, perfekt för att skölja ut schampo och stimulera huden och hårbotten, visualiserad genom en annan form på munstycket.
 • GROHE StarLight – krompläterad sprayplatta.
 • NYHET: som alternativ till krom kan du få den fantastiska sprayplattan i månvitt akrylglas.
 • Förbättrade SpeedClean duschstycken.

Funktionerna hos GROHE SmartControl

 • Slimmad design, utsprånget är endast 43 mm och alla väggplattor är bara 10 mm höga
 • Perfekt duschupplevelse med GROHE SmartControl: tryck, vrid, duscha
 • Alla trimsatser är justerbara med upp till 6°
 • Retrofit backflödesskyddskombination för badkarspip och överflödesenhet
 • Små plattor, trimsatserna är endast 158 mm i kvadrat eller diameter
 • QuickFix System för fixering och dold fixering och tätning
 • Tillgänglig som blandare och termostat
 • 38 °C SafeStop-knapp (termostat)
 • Termostater finns tillgängliga med valbar extra temperaturbegränsning på 43 °C
 • Alla plattor är gjorda av metall
 • Termostater med GROHE TurboStat-teknologi säkerställer att duschtemperaturen håller sig konstant för komfort och säkerhet
 • Eftermonteringsservice

Designalternativ

Allt med den inbyggda SmartControl är utformat för att skapa en fantastisk duschupplevelse - även utseendet. Den kommer i två olika former – rund eller fyrkantig – och i två olika ytor– en trendig kromfinish och ett modernt månvitt akrylglas.

Hitta rätt GROHE SmartControl för just dina behov.

Produktsortiment

Ta reda på mer om GROHE Rapido SmartBox-systemet