Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

PRODUKTFUNKTIONER

UPPTÄCK FÖRDELARNA: INNOVATIVA FUNKTIONER OCH MÖJLIGHETER

DISKHO MED INNOVATIVA FUNKTIONER – GROHEs diskho kommer med smarta funktioner som gör det lättare att diska. Våra diskhoar är lätta att rengöra, reducerar vattenljudet och har även fjärrstyrd avfallshantering. Välj bara önskad storlek och stil.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE StarLight

En skinande, tålig yta som kommer att se till att din diskho alltid är snygg. GROHE använder rostfritt stål som är håller högre klass än industristandarden, och vår innovativa borstningsteknik skapar en slät yta som är lätt att rengöra.

GROHE QuickFix

Installera din diskho snabbt med vårt QuickFix-system. Fabriksstansade kranhål göra att de flesta av våra kökshoar är helt vändbara.

GROHE Whisper

Minska köksbullret med våra speciellt isolerade hoar som minimerar ljuden från diskhon.

MATERIAL

K300-K1000-seriens diskhoar behandlas med särskilda vegetabiliska fibrer (Tampico) som ger en extra fin satinfinish. GROHEs patenterade borstteknik skapar en yta i rostfritt stål som är mjukare och mindre porös än många andra märken, vilket gör det mycket lättare att rengöra hon samt betydligt förbättrar hållbarheten.

AISI 304 - STAINLESS STEEL

Varje GROHE diskho använder AISI 304 rostfritt stål som är bättre än industristandarden. Tack vare de höga procentandelarna av krom och nickel som den innehåller, ger AISI 304 stål en synnerligen ljus finish och gör produkterna tåliga mot rost och korrosion.

AISI 316 – STAINLESS STEEL

Med AISI 316 som valmöjlighet i K400+-serien erbjuder GROHE diskhoar en hållbar lösning även för regioner med ett salt klimat som orsakar rost. AISI 316 är även känt som "marinstål" Tack vare AISI 316:s höga procentandelar av krom, nickel och molybden är stålet extremt resistent mot rost och korrosion och även syror eller klor.

TILLVERKNINGSPROCESSEN

GROHEs sortiment av diskhoar täcker varje nivå, från ingångsmodeller till sofistikerade, minimalistiska utformningar, gjorda med en av tre tillverkningstyper:

FORMGJUTNA HOAR
Varje diskho är gjuten från ett enda ark av högkvalitativ rostfri stål i en gjutform. Kran- och avloppshål stansas i efterhand. Denna metod innebär att även diskhoar med komplex formgivning blir robusta, vilket skapar en ho som är både tålig och prisvärd.

GJUTNA OCH SVETSADE HOAR
Diskhons ram och ho pressgjuts i högkvalitativt rostfritt stål innan de svetsas ihop. Denna process tillåter för djupare hoar, med mer vertikala väggar inuti och en smalare radie mellan ho och ram, för ett snyggt och modernt utseende.

BÖJDA OCH SVETSADE HOAR
Högkvalitativt stål skärs ut med laser för att mätas innan hoformen böjs till. Denna ho svetsas sedan till diskhons ram. Denna metod möjliggör skarpare inre vinklar i hon med en mycket smal radie – perfekt för mycket små diskhoar. Stålet förblir slätare och behåller den ursprungliga tjockleken eftersom det inte formpressas, även på botten av hon.

KVALITET

GROHEs rykte för kvalitet gäller naturligtvis varje diskho
i vårt sortiment. Med en ståltjocklek på mellan 0,6 mm på ingångsprisnivån, till 1 mm på premienivån, använder varje modell stål som ligger över branschstandarden, och våra patenterade borstprocesser skapar en superslät yta som är lätt att rengöra. För ytterligare trygghet kommer alla GROHE-hoar med fem års garanti, precis som våra kranar.

5 års garanti

MONTERINGSTYPER

STANDARDINBYGGD

Traditionellt inbyggd med en vertikal 8 mm kant.

PLATTKANTAD

En originalkant med en lutande 3 mm hög profil som matchar en fantastisk elegans med enkel installation.

UNDERMOUNT

Stilren och modern idé för installation under bänkskivan.

INFÄLLD MONTERING

Produkten är sänkt med en fördjupning på 1,5 mm vilket gör att den passar perfekt på bänkskivan. Alternativt kan den även installeras ovanpå bänkskivan.