PRODUKTFÖRDELAR

KÄNN SKILLNADEN MED INNOVATIVA FÖRDELAR, YTFINISH OCH FUNKTIONER

DISKHO MED INNOVATIVA FÖRDELAR - En diskho från GROHE kommer med smarta fördelar som gör rengöringen lättare. Våra diskhoar är enkla att göra rena, reducerar ljudet från vatten och kommer med en avfallshantering som styrs via en kontroll. Det enda du behöver göra är att välja material, storlek, stil och färg.

MOMENTS OF TRUTH

GROHE QuickFix

Installera din diskho snabbt med vårt QuickFix-system. Fabriksstansade kranhål göra att de flesta av våra kökshoar är helt vändbara.

GROHE Whisper

Installera din diskho snabbt med vårt QuickFix-system. Fabriksstansade kranhål göra att de flesta av våra kökshoar är helt vändbara.

PRODUKTFÖRDELAR

AVFALLSHANTERING FÖR ENKEL ANVÄNDNING

Automatisk avfallshantering eller den valbara push-to-open teknologin innebär att du inte längre behöver stoppa ner händerna i smutsigt vatten.

RYMLIGA HOAR

Mer utrymme att använda - tack vare den innovativa datoriserade gjutningstekniken ger alla diskhoar i komposit från GROHE kantlösa hoar med generöst djup på minst 20 cm, vilket maximerar ytan för att fylla och diska stora kastruller.

MATERIAL

GROHE Diskhoar i komposit erbjuder överlägsen hållbarhet och funktion. Vår komposit är gjord i 80% kvarts blandat med akrylharts för att skapa ett slitstarkt material. Tillverkad med en speciell datorstyrd gjutningsprocess vilket skapar diskhoar som är extremt resistenta mot värme, bucklor, repor och fläckar. De bleknar inte vid kontakt med UV-ljus, vilket innebär att bibehåller sitt fina utseende såväl som som dess höga prestanda. Vi är säkra på att du kommer att älska den sammetslena ytan som är hygienisk och enkel att hålla ren. För ytterliggare försäkring har varje diskho från GROHE en 5 års garanti, precis som våra blandare.

VÄRMETÅLIG

Varma pannor? Inga problem. GROHE diskhoar i komposit tål värme upp till 280° för lång livstid.

REPTÅLIG

Genom att prioritera det praktiska - gjord endbart från stark komposit, är dessa diskhoar reptåliga för en längre livslängd.

RESISTANT MOT FLÄCKAR

Praktiskt såväl som vacker, GROHE diskhoar i komposit är resistanta mot fläckar för att hålla sitt snygga utseende under lång tid.

100% MATSÄKER

Njut av kunna använda ditt kök till fullo - GROHE Diskhoar i komposit är 100% matsäkra, vilket gör förberedelsen av mat enkel och hygienisk.

BLEKS INTE AV UV-LJUS

Låt solen titta in! Våra diskhoar av komposit kommer inte att blekna av UV-ljus, utan den behåller samma fina färg trots kontakt med solen.

TILLVERKNINGSPROCESS

GROHEs sortiment av diskhoar täcker varje nivå, från ingångsmodeller till sofistikerade, minimalistiska utformningar, gjorda med en av tre tillverkningstyper:

Varje diskho är tillverkad med hjälp av en datorstyrd polymeriseringsgjutningsprocess. Det garanterar en fullständig likformighet i färg och en sömlös, härdad, beläggningsfri finish. Gjutningsprocessen innebär att varje diskho har ett generöst djup på minst 20 cm, och tack vare den täta kompositen minskar varje diskho från GROHE ljudet från vatten och annat buller.

KVALITET SOM HÅLLER EN LIVSTID

Använd din diskho med förtroende. GROHE´s rykte för kvalitet finner man självklart också i våra diskhoar. Våra diskhoar i komposit erbjuder överlägsen hållbarhet och funktion, med en slät porfri yta som är både hygienisk och lätt att hålla ren.

Vår komposit är gjord i 80% kvarts blandat med akrylharts för att skapa ett slitstarkt material. Tillverkad med en speciell datorstyrd gjutningsprocess vilket skapar diskhoar som är extremt resistenta mot värme, bucklor, repor och fläckar. De bleknar inte vid kontakt med UV-ljus, vilket innebär att bibehåller sitt fina utseende såväl som som dess höga prestanda. Vi är säkra på att du kommer att älska den sammetslena ytan som är hygienisk och enkel att hålla ren. För ytterliggare försäkring har varje diskho från GROHE en 5 års garanti, precis som våra blandare.

5 års garanti

MONTERINGSTYP

Choose between two mounting types for exactly the look you want.

TOPMOUNT

STANDARDINBYGGD

Traditionellt inbyggd med en vertikal 8 mm kant.

UNDERMOUNT

UNDERMONTERAD

stilren och modern idé för installation under bänkskivan.

Gör ren en diskho i komposit

Din diskho i komposit är lätt att hålla ren. Genom att följa dessa instruktioner kommer du att njuta av felfri yta under många år. Skölj diskhon noga efter varje användning och torka med en ren trasa. För att rengöra diskhon, använd en fuktig trasa och rengöringsmedel. Skölj noga. Om det mot förmodan skulle uppstå en fläck, blanda varmt vatten med rengöringsmedel på en mjuk svamp och rengör med cirkulära rörelser. Lämna detta i 1 minut och skölj sedan av. Om kalkfläckar skulle uppstå, häll lite vinäger och lämna detta i 20 minuter för att sedan skölja av. Använd inte rengöringsprodukter i metall, stålull, klorin, blekmedel, medel med hög alkoholhalt, citronsyra eller frätande medel. Häll inte heller varm olja eller fett för att förhindra deformation av utloppet.

Underhållsinstruktioner