Njut av vatten <br>på ett hållbart sätt

Spara vatten. Spara energi. Spara på resurser. Så omständigt och tråkigt det låter! Dock bevisar många av GROHEs banbrytande teknologier att ett praktiskt sinne för ansvar kan vara uppfriskande - inte bara för miljön utan även för dig.

Ta Frivilligt Ansvar

Sustainability

I dagens tidsanda, skulle någon fortfarande tillåta att litervis av oanvänt vatten ansvarslöst rinner ned i avloppsbrunnen under tiden du borstar tänderna? Idag är vår medvetenhet om värdet av denna dyrbara resurs alltför stor.

Endast tre procent av vattnet på jorden är drickbart. För GROHE är det medvetna och ekonomiska användandet av vatten inte bara en utmaning utan även en stor njutning. Det är därför vi satsar all vår innovativa känsla till att skapa hållbara system. Till exempel har vår GROHE EcoJoy™ teknologi länge varit en självklar del i många av våra armatur och duschar. Det hjälper till med att spara upp till 68 procent av det användna vattnet - och lever därmed sannerligen upp till sitt namn.

Självklart är det inte bara i badrummet utan även i köket som GROHE förvandlar aktiv ekomedvetenhet till komfort och bekvämlighet som ditt samvete kan leva med. Nu kan du till exempel slappna av och njuta av lyxen av rinnande kokande vatten direkt från kökskranen. Tack vare GROHE Red® behöver du mindre energi än när du hettar upp vatten på det traditionella sättet. Och med GROHE Blue® är du ständigt bortskämd med att kunna välja mellan kallt bordsvatten utan kolsyra och uppfriskande kolsyrat vatten utan en billast med mineralvatten på flaska som behöver fraktas hem från affären. På det här sättet sparar du ännu mer energi i och med att du slipper bära hem dem.

GROHE Watercare®

GROHE WaterCare®

GROHE WaterCare® är ett löfte som vi tillsammans med våra kunder har erlagt för att säkerställa framtiden för denna värdefulla naturresurs. För att lyckas med detta har GROHE tagit till många krafter.

Produkterna vi tar fram för våra kunder garanterar ekonomiskt användande av vatten och energi utan att kompromissa med komforten.

Badrum med WC eller urinoar står för cirka två tredjedelar av vattenkonsumtionen i privata hushåll. Så mycket som en tredjedel av vattenkonsumtionen spolas ned i toaletten. Modern sanitetsteknologi, som vår dubbelspolningsteknologi, hjälper till att spara på upp till 50% av vattnet.

Miljövänlig GROHE Teknologi.

GROHE EcoJoy

GROHE EcoJoy™ teknologi hjälper oss att hålla vårt löfte - samtidigt som du njuter av vatten. Denna teknologi är redan inbyggd i många av våra armatur och duschar som standard. Det minimerar konsumtionen och maximerar bekvämligheten.

Vattensparande Badrumsteknologier