Utdragbara kökskranar med Spray

Om du älskar att laga mat, kommer du älska vårt urval av kökskranar med sprays. Oavsett om du väljer en utdragbar kran med sköljspray eller en kran med professionell spray, kommer vårt designurval tillfredsställa även de mest kräsna kockarna.

’Dra ut’ och ’Dra ner’

Utdragbara kökskranar med sköljande sprays transformerar diskbänken till en multifunktionell zon.

Våra kökskranskollektioner sammanför perfekt ergonomi med prisvinnande design. Med ett brett sortiment av designs och materialfinishar att välja mellan, är det enkelt att med hjälp av GROHE hitta en utdragbar kökskran som kompletterar din köksdekor och uppfyller dina funktionella behov.
Vad är skillnaden mellan en utdragbar spray och en neddragbar spray?
Båda erbjuder samma funktioner och mångsidighet. Skillnaden ligger i hur man går tillväga för att dra ut sprayen från kranpipen.
Generellt sett, om kökskranen har en rak pip, behöver du en utdragbar spray. Om pipen dock pekar nedåt,får du 'dra ner' för att använda sprayen.

K7 Sink mixer

Kökskranar med professionella sprays

För hemmakockar som är lika seriösa med design som med produktfunktioner, är en kökskran med en professionell neddragbar spray den senaste 'måste ha'-stilen i designkök.

K7-kran med professionell spray.

GROHEs K7-kollektion är uppskattad för sin semi-professionella stil. Den iögonfallande kollektionen inkluderar varje tänkbar kombination av kran och spray, inklusive en kran med utdragbar sköljspray, professionell spray samt en sidospray.
Anti-kalk munstycken

  • Den professionella sprayen och den utdragbara sprayen på våra K7 kökskranar är utrustade med GROHE SpeedClean munstycken.
  • Torka bara av sprayen för att avlägsna kalken.
GROHE kökskranar med sköljande sprays

Utdragbara kökskranar med sköljande sprays.

För allt från att skölja salladsblad och frukt till att fylla kastruller och grytor - en kran med dubbelspray är ett oumbärligt verktyg i köket.
Två sprays att välja mellan
Våra utdragbara kranar är utrustade med två olika sortes sprays: en bred, sköljande spray och en vanlig spray.
Det är enkelt att växla mellan den vanliga och den breda sprayen. På kökskranar med en stor sköljspray, gör en omkopplare att du kan växla mellan den breda sprayen och den vanliga mousseursprayen. På mindre sprays kan du helt enkelt stänga av kranen för att den ska återgå till normalt flöde.
Utöka din arbetsyta
GROHEs utdragbara sprays har en räckvidd på 50-50 cm beroende på vilken kökskransdesign du väljer.
Ett bestående utseende. Pålitlig prestanda
Alla GROHEs utdragbara kökskranar är utrustade med en robust slang i stål för att säkerställa ett orört utseende oavsett hur mycket du använder dem. En fjäder som fästs under sinken ser till att slangen glider tillbaka efter att den har använts.

GROHE kökskran med sköljspray

Kökskranar med utdragbara Mousseurs

Om du föredrar det arkitektoniska utseendet hos L- och U-formade pipar men även vill dra nytta av funktionaliteten hos en utdragbar spray, ska du välja en av våra kökskranar med utdragbar mousseur.

Jämfört med en utdragbar sköljspray som är utrustad med två olika sprays, förlänger en utdragbar mousseur helt enkelt räckvidden från kranen och är utrustad med en enkel mousseurspray.
Kranpipen är delad antingen på toppen eller halvvägs ner (beroende på designen) för att änden ska kunna dras ut.
När den utdragbara mousseuren inte används, är det visuellt sett omöjligt att se att kranen inkluderar en praktisk funktion.

GROHE kökskranar med utdragbara mousseurs

Rekommenderade produktsortiment

Concetto

Essence

Eurodisc Cosmopolitan

K7

Minta