<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
K7

K7

Professionellt utseende och professionella funktioner

Få en professionell och snygg blandare i hemmet och upptäck en ny värld av funktioner och prestanda. K7-kollektionen har utformats med passionerade kockar i åtanke, och skapats med hjälp av köksmästare för att ge dig komplett flexibilitet med en enastående elegant blandare. Med tanke på antalet produkter i sortimentet vet vi att du kommer att älska kombinationen av estetisk klass och oöverträffad funktionalitet.

Hitta butik
Kitchen Brochure

Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.

Köksblandare

Köksblandare
K7
Köksblandare
31379000
SEK 14 361,00
Rekommenderat pris inkl. moms
Köksblandare
K7
Köksblandare
32950DC0
SEK 19 398,00
Rekommenderat pris inkl. moms
Köksblandare
K7
Köksblandare
31379DC0
SEK 18 669,00
Rekommenderat pris inkl. moms
Köksblandare
K7
Köksblandare
32950000
SEK 14 921,00
Rekommenderat pris inkl. moms

Det slanka och snygga k7-sortimentet erbjuder enprofessionell kökskran med två piphöjder, en 360° vridbarfjäderarm för maximal flexibilitet och en metalldusch somenkelt går att växla mellan pip och duschfunktion. k7-sortimentet innehåller också en svängbar pip och variantermed utdragbar dubbel handdusch och sidodusch somgaranterar bästa möjliga prestanda samt snygg design.k7-kollektionen erbjuder bästa möjliga flexibilitet för kökdär prestanda är viktigt.

K7 Semi-Pro Medium

GROHE K7 Semi-Pro Medium

Med GROHE K7 omdefinierar vi ditt köks fokuspunkt. Med GROHE K7 Semi-Pro Medium får du det minimalistiska, avancerade design-idiomet hos K7 Semi-Pro kranen, men nu i en mer kompakt storlek.

GROHE K7 Semi-Pro Medium kombinerar perfekt skönhet med funktion. Den professionella sprayen kan dras ut, vridas och svängas 360° och manövreras med en hand. Vidare tillåter den höga bågen och 140° svängarmen fullständig åtkomst vid diskning och rengöring, samt vid fyllning av stora kastruller. Växla enkelt fram och tillbaka mellan spray och normalt vattenflöde utan att behöva stänga av vattnet.