Concealed Showers

INBYGGDA DUSCHLÖSNINGAR

DE GÖMDA FÖRDELARNA MED DOLD TEKNOLOGI

Rymd är en värdefull handelsvara och ofta en bristvara. Dolda installationer ger mer utrymme under duschen utan att kompromissa med funktionalitet eller komfort. De erbjuder också ytterligare fördelar av ett praktiskt slag: rengöringen blir snabbare och bekvämare. Dold teknik: mer i det för dig.

Med sina universella lösningar är vårt GROHE Rapido SmartBox System svaret på allt. Aldrig tidigare har en rough-in från GROHE erbjudit så många olika alternativ och så mycket flexibilitet och frihet. I och med GROHE Rapido SmartBox System kan du installera dosan nu och besluta om en uppdatering i framtiden.

ÄKTA MINIMALISM: GROHTHERM SMARTCONTROL & RAINSHOWER 310 SMARTACTIVE

När du har lyxen att planera din dusch från grunden är Grohtherm SmartControl i kombination med Rainshower SmartActive 310 ett underbart alternativ. Med sin dolda installation och extremt slimmade design erbjuder Grohtherm SmartControl mer utrymme under duschen och ett stilrent, rent utseende. Det ger också ytterligare fördelar av ett praktiskt slag: rengöring är snabbare och bekvämare. Med Rainshower SmartActive 310 blir duschen ett nöje att se fram emot varje dag, detta tack vare duschmunstyckets generösa proportioner med två olika duschmönster som låter dig välja mellan en mjuk och lugnande GROHE PureRain spray och den nya stimulerande GROHE ActiveRain - eller en kombination av båda.

DEN PERFEKTA FINISHEN FÖR VARJE MODELL FRÅN RUND TILL KVADRATISK

SKÖLJ BORT SCHAMPO, SKÖLJ BORT STRESS

Välj mellan ett mjukt sommarregn och ett skyfall - med en knapptryckning. Den centrala GROHE ActiveRain sprayen ger ett kraftfullt strålmönster som sköljer bort alla spår av schampo, snabbt och effektivt, och stimulerar din hårbotten för en stickande ren känsla. Eller byt till GROHE PureRain spray och koppla av under en mjuk och uppfriskande regndusch.

Utformningen av Grohtherm SmartControl går långt utöver endast funktionallitet. Dess smala och strömlinjeformade utseende passar vackert in i varje badrum. De 10 mm tunna väggplattorna gör Grohtherm SmartControl-trimsatserna både elegant och utrymmesbesparande.

Rund, Fyrkantig eller Kubisk?

Rund, Fyrkantig eller Kubisk?

Rund, Fyrkantig eller Kubisk?

"VÅRA TVÅGREPPSTERMOSTATER
KOMMER ATT NÅ FRAM TILL DIG OMEDELBART

Våra tvågreppstermostater ser bedrägligt simpla ut men är designad och konstruerad för ökad komfort, bekvämlighet och utrymme. De ytterst smala plattorna, med en bredd på bara 10 mm, och kontrollernas smala konstruktion säkerställer att den totala räckvidden bara är 43 mm. Alla våra tvågreppstermostater erbjuder denna kombination av stilfull design och extra utrymme

BYTA STRÅLMÖNSTER? DU KAN GÖRA DET MED ÖGONEN STÄNGDA

Våra nya termostater med konventionell drift är utformade för att vara så användarvänliga och intuitiva som möjligt.

Slå på handduschen genom att vrida den övre kontrollknappen något åt vänster. För ökat vattenflöde och en mer kraftfull stråle, vrid helt enkelt knappen längre till vänster. Växla över från duschhuvud till duschmunstycke genom att vrida kontrollknappen åt höger. Fortsätt att vrida åt höger för att öka volymen. Finns även som 1-funktionsmodell för att driva en enda dusch eller 2-funktionsmodell för dusch- och badfyllning.

Upptäck Rainshower SmartControl 360

Tre steg av kontroll

Tre steg av kontroll

Tre steg av kontroll

ETTGREPPSBLANDARE: EN SMIDIG OPERATÖR

Våra ettgreppsblandare fungerar utomordentligt och erbjuder bekväm och intuitiv kontroll. GROHEs ettgreppsblandare är utformade för funktionalitet och ett strömlinjeformat utseende: plattorna är bara 10 mm tunna. Räckvidden på den automatiska tvåvägsavledare är endast 43 mm, oberoende av rough-in installationsdjup

BLANDARE MED 3-VÄGSOMKASTARE - HA DET PÅ DITT SÄTT

Stilfull och strömlinjeformad design tonsätter våra ettgreppsblandare. Men trevägsavledaren sticker ut för dess klockrena funktion *. Det övre handtaget har tre positioner. Genom att rotera detta kan du välja mellan exempelvis en kraftfull jet spray, en avkopplande regndusch och handdusch. Eller mellan en huvuddusch, en handdusch och ett badfyllning. Bottenhandtaget erbjuder bekväm temperaturkontroll – rotera till vänster för värme, rotera höger för kyla – samtidigt som handtaget kontrollerar vattenvolymen.

Upptäck Rainshower SmartControl 360

Din åsikt är viktig för oss!

Har du redan testat ett duschsystem eller termostater från GROHE? Vi vi gärna ha din feedback!

Lämna din recension