VÄLKOMMEN TILL GLÄDJEN MED ATT DUSCHA

Använd alla fysiska egenskaper hos vatten för att skapa din unika duschupplevelse. Large eller extra-large; takmonterad spolning eller väggmonterad; duschar och termostater från GROHE finns i alla former, stilar och storlekar - var och en utformad med din tillfredsställelse och njutning i åtanke.

GROHE TERMOSTAT TEKNIK
MOTORN FÖR DEN PERFEKTA DUSCHEN

Som riktmärke när vi konstruerade GROHE duschar och termostater använde vi den känsligaste termometern – din hud. De revolutionerande termostaterna i vårt dusch & termostatsortiment säkerställer att varmt och kallt vatten vidrör din hud i exakt de proportioner du önskar. GROHE TurboStat är en revolutionerande teknisk funktion - som ger rätt duschtemperatur på några sekunder och håller den konstant under hela din dusch.

Din åsikt är viktig för oss!

Har du redan testat ett duschsystem eller termostater från GROHE? Vi vi gärna ha din feedback!

Lämna din recension

GROHE SMARTCONTROL
KRAFTFULL, NJUTNINGSFYLLD DUSCHUPPLEVELSE, KONTROLLERAD AV DIG

GROHE SmartControl är den innovativa duschkontrollen som smidigt låter dig justera vattenvolym och temperatur, du kan även välja din föredragna stråltyp och byta mellan huvud- och handdusch utan ansträngning. Du vrider helt enkelt på GROHE ProGrip-handtaget för att öka volymen – från miljövänligt till fullt flöde – och skruvar ned för att minska. För att pausa vattenflödet trycker du helt enkelt på knappen. SmartControl sparar dina preferenser och inställningar till nästa gång du duschar.

Tryck på knappen för att börja duscha.

Vrid för att justera vattenvolymen stegvis från Eco till fullt flöde.

Tryck igen för att stoppa eller pausa duschen. Din föredragna vattenvolym sparas tills du sätter på duschen igen.

GROHE DUSCHSTRÅLAR
FÖRYNGRING ELLER AVKOPPLING?

Vår unika design distribuerar samma mängd vatten till varje munstycke, vilket resulterar i en jämn stråle. Oavsett vilket mönster som passar ditt humör - Rain, SmartRain, Jet eller Massage - är du garanterad att det kommer att bli en spännande upplevelse. Strålarna TrioMassage spray och ActiveRain spray är bara de senaste exemplen på GROHE DreamSpray teknologiska innovation.

RAIN
SPRAY

Vid och luxuös - ett mjukt delikat mönster för att lugna huden. Som uppfriskande sommarregn ger denna strålen en hel och jämn täckning.

SMARTRAIN
SPRAY

Den har alla egenskaper och fördelar från vår autentiska Rain spray, men med ett reducerat flöde. Ett smart mönster som använder mindre vatten för att ge en fullständig duschnjutning.

ACTIVERAIN
SPRAY

En innovativ duschstråle för att mjuka upp spända muskler eller skölja schampo ur håret.

TRIOMASSAGE
SPRAY

Kombinationen av den berömda Bokoma sprayen och två massagestrålar ger dig huvud- och axelmassage i en kombinerad duschstråle.

INBYGGDA DUSCHLÖSNINGAR

Upptäck tekniken med dolda duschsystem.

Inbyggda duschlösningar

EXPONERADE DUSCHLÖSNINGAR

Hög prestanda och enkel att installera.

Exposed showers

KOMPLETT DUSCHPORTFÖLJ

Bläddra i hela duschsortiment från GROHE.

Se hela sortimentet