<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>

Renhet. Enkelhet. En lätthet vid beröring.

Skönhet i sin renaste form

Det är egenskaperna som identifierar Essence Ceramic. Med allt du behöver för att skapa ett badrum som inger en känsla av lugn och ro - från handfat till toaletter och fristående badkar - är kollektioner perfekt för dem som vill skapa ett spa-liknande badrum. Essence-kollektionen med porslin har en slank profil och naturliga linjer, idealiskt för att skapa en lugnande stil och ge hela badrummet utrymme att andas. Den nedskalade Essence erbjuder en okomplicerad, tilltalande design med innovativa funktioner du kommer njuta av varje dag.

GROHE ESSENCE Broschyr

Det kompletta badrummet med Essence

Nya Essence-kollektionen har allt som behövs för att skapa ett rent, elegant och modernt badrum. Kollektionen inkluderar tvättställ i tre olika storlekar och och praktiskt vägghängda alternativ, samt WC och bidé i både golvstående och vägghängda modeller. Alla har samma subtila, organiska utformning som Essence-badkaren. Alla produkter kombineras perfekt med kranar och tillbehör från GROHEs kollektioner Atrio, Plus, Essence, och Lineare. Att skapa ett harmoniskt och sammanhängande badrum har aldrig varit så enkelt.

Slank, slimmad design

GROHE Essence porslinskollektion kommer med smarta, slanka funktioner som matchar det moderna, slimmade utseendet. Den slimmade profilen på 17mm hos handfaten skapar ett lätt, utsökt utseende - perfekt för att skapa ett badrum med rogivande och lugnande utstrålning. Bräddavloppet är smidigt placerat på kransidan av handfatet, för ett sömlöst utseende.

Komfort och tillgänglighet som standard

För att matcha det moderna utseendet har varje produkt i GROHE Essence porslinskollektion utformats med användbara funktioner för att göra vardagen enklare. Ultimat hygien och enkelt underhåll garanteras av vår kantlösa teknologi på WC-sitsen, där inga bakterier kan gömma sig i någon vrå.

Essence porslinskollektion

Essence badkar - det vackra med att bada

Lugn, avslappning och ett vackert skulpterat utseende står i centrum med Essence porslinsbadkar. Utformad med lätta, rena linjer - varje badkar är utformat för att passa in perfekt med resten av kollektionen. Från standardbadkar till fristående bad värda ett spa - din ultimata badzon finns här.

GROHE Teknologin

PUREGUARD

HÅLLER SIG SKINANDE VIT – SMUTS OCH BAKTERIER HAR INTE EN CHANS

KANTLÖS TEKNOLOGI

BAKTERIER KAN INTE GÖMMA SIG

MJUKSTÄNGANDE SITS

MILD OCH TYST

SNABBSLÄPPANDE SITS

ENKEL BORTTAGNING FÖR ENKEL RENGÖRING

MED VÅRA PERFEKTA KOMBINATIONER KAN DU VARA SÄKER PÅ ATT ALLT MATCHAR

Ett sammanhängande designspråk och ergonomisk användning är grundläggande krav för ett riktigt avslappnande och perfekt badrum. Med det i åtanke har vi skapat tre olika perfekt kombinerade och koordinerade kollektioner, för en komplett badrumslösning.