Väggmonterade tvättställsblandare

Väggmonterade blandare för modern badrumsdesign

Oavsett om du väljer ett ytligt bänkmonterat tvättställ i ett modernt material eller ett fristående tvättställ i glas, kommer en av GROHEs väggmonterade tvättställsblandare föra med sig en stilfull look och komfort till tvättstället.

För det moderna designbadrummet är en väggmonterad blandare den perfekta partnern till dagens moderna tvättställsdesigner. Där valbarheten en gång var begränsd, kommer tvättställ nuförtiden i en rad olika former, storlekar, färger och material. Djupa underdelar toppas med stora, ytliga rektangulära tvättställ medan expansiva, vägghängda badrumsmöbler återfinns tillsammans med tvättställen. För tvättställsdesigner utan monteringshål måste du välja antingen en friståemde eller en väggmonterad blandare.

Vårt utbud av väggmonterade tvättställsblandare inkluderar:

  • 2-hålsblandare med ett handtag
  • 3-hålsblandare med två handtag

Installation
Väggmonterade blandare kommer med en dold kropp. Detta bör man ha i åtanke under planeringsprocessen av ett projekt då rören och blandarkroppen måste installeras innan badrummet kan kaklas.

Veris Tvättställsblandare 2-hålsarmatur

Tvåhåls väggmonterade tvättställsblandare

Med en ettgreppsblandare med GROHE SilkMove®-teknologi, kommer den moderna designen hos våra 2-håls väggmonterade blandare garanterat att förhöja den senaste tvättställsdesignen.
Liksom alla GROHEs väggmonterade blandare, är de designade för att användas ihop med en dold kropp vilket ger tvättstället en ren och avskalad look. Blandarna kommer i en rad stilar och bugetar för att matcha just dina önskemål.

Val av piplängd: I enlighet med den den växande trenden med stora tvättställ, erbjuder våra Veris- och Allure-sortiment två olika piplängder: 180 mm och 220 mm.

GROHE AquaGuide: För ytterligare funktionalitet är vår 2-håls väggmonterade blandare från Eurosmart Cosmopolitan-kollektionen utrustad med GROHE AquaGuide – en justerbar mousseur som kan justeras i en vinkel för att leverera vattnet i en optimal position.

GROHE Ondus® 3-hole basin mixer

Trehåls väggmonterade tvättställsblandare

För den senaste trenden inom slående interiörsdesign, välj en 3-håls väggmonterad tvätttällsblandare. Deras symmetriska design och dolda kropp underlättar bekymmersfri koordination med stora bänkmonterade tvättställ för att tillföra en extra touch till ditt nya badrumsprojekt.

Den perfekta matchningen: Oavsett storlek på ditt tvättställ har vi en matchande tvättställsblandare. 3-håls väggmonterade tvättställsblandare från våra Veris- och Allure-sortiment finns tillgängliga med piplängderna 180 mm och 220 mm.

Mjuk manövrering: Oavsett om du väljer ett tvärgående handtag eller ett hävstångshandtag, är alla våra väggmonterade tvågreppsblandare utrustade med keramiska plattor av högsta kvalitet för att säkerställa mjuk manövrering av handtaget.

Rekommenderade produktsortiment

Atrio One

Grandera

Quadra

Veris