<% if(request != null){ java.lang.String param = request.getParameter("article"); if(param == null){ %> <% } } %>
Grandera

Grandera

Välkommen hem

Stilren och enkel men ändå extravagant. Rent och kvadratiskt, men avrundat. Tidlöst och klassiskt men ändå modernt. Kollektionen GROHE Grandera sluter fred mellan traditionella motsatser och bildar en harmonisk design. Resultatet är en enastående heterogen kollektion med extremt hållbara blandare, termostater, duschar, tillbehör och fint porslin.

Hitta butik

Dusch

Huvuddusch 1 strålmönster
Rainshower Grandera 210
Huvuddusch 1 strålmönster
26854000
Huvuddusch 1 strålmönster
Rainshower Grandera 210
Huvuddusch 1 strålmönster
26854EN0

Kollektionen GROHE Grandera® står för perfektionner i minsta detalj.Och därför har hela utbudet,från huvuddusch till termostat och fråntvättställsblandaren till porslinet koordinerats perfekt.

Högklassigt utförande och enaståendehantverk även i de mångadekorelementen bildar rena och exaktaformer. Och tack vare GROHE StarLight®kommer blandarna att fortsätta glänsa i många årframöver, med exceptionell motståndskraftmot smuts och repor.

GROHE Grandera

Grandera™ fristående kar/dusch blandare

De fristående, golvmonterade tvättställsarmaturen tillför en otrolig flexibilitet när det kommer till planering av ditt badrum genom att låta dig bestämma exakt var du vill placera ditt bad och badinloppet.

Denna bekvämlighet är kombinerad med GROHE SilkMove® teknologi, vilken garanterar enkel rörlighet för många år.

GROHE Grandera

Grandera™ Termostater & Duschar

GROHE Grandera™ kollektionen står för perfektion, hela vägen genom till den minsta detalj.
Och det är varför den hela serien, från huvudduschar till termostaten och från tvättställsarmaturet till tvålpumpen är perfekt koordinerade.

Grandera

Grandera™ Accessoarer

GROHE Grandera™ kollektionen erbjuder ett brett utbud av utmärkande produkter för att designa ditt hemmaspa så att du kan skräddarsy varje individuell zon i ditt badrum efter dina exakta önskemål och krav. Högkvalitativt utförande och exceptionellt hantverk, vilket även reflekteras i de många dekorativa elementen som skapar rena och precisa former.

Den imponerande breda serien kompletteras av en mängd accessoarer i vitt porslin, varenda en koordinerad med designen. Det är det perfekta sättet att skapa stilsäkra accenter i badrummet.

GROHE erbjuder ett brett utbud av koordinerade dusch- och badrumstillbehör.

Power&Soul

Power&Soul

Se serie