Fristående tvättställsblandare med hög pip

GROHEs fristående blandare har skapats med din komfort i åtanke. Pipens höjd och projektion säkerställer att vattnet levereras ett perfekt läge.

Eurodisc Joystick

Ett fristående handfat kan vara ett slående tillskott till alla badrumstilar, med glas, trä, metall och kompositmaterial som alla är populära val. Eftersom kranhöjd och utskjutning hos en vanlig tvättställsblandare kanske inte är tillräcklig hög för att nå över sidan av handfatet, välj antingen en väggmonterad kran eller en fristående kran.

Medan en vägghängd kran kräver att rörledningen och att krankroppen döljs i väggen - vilket inte alltid är ett alternativ - så är fristående kranar monterade på ytan som omger handfatet. Och eftersom platsen för en fristående tvättställsblandare inte är förutbestämd av några monteringshål i själva fatet, kan du välja den position som bäst passar dina komfort- och designkrav.

Eurodisc Joystick
Lineare

Att montera tvättställsblandaren centralt bakom handfatet kanske är det uppenbara valet, men varför inte överäga att montera det off-center, eller vid sidan av handfatet och använda dess eleganta form för att göra ett designställningstagande? Höga tvättställsblandare för handfat kan hittas i majoriteten av våra badrumskranskollektioner, vilket garanterar perfekt designkoordinering med våra kranserier, duschar, och spolplattor.

Lineare

GROHE BestMatch™

Med GROHE BestMatch™, kan du välja din favoritdesign och anpassa storleken till tvättstället - med förtroendet för att kombinationen både passar tekniskt och ger den bästa komforten. Alla kombinationer - även de med de nya tvättställsblandarna i M-Size och XL-Size har testats till 100% i vårt testcenter i Hemer, Tyskland.

Upptäck GROHE BestMatch™

Din favoritdesign i rätt storlek

För att göra det enkelt, så är alla våra tvättställsblandare märkta med en "storleks"-karaktär som alla kan förstå: från XS, extra liten, till XL, extra stor. Ju högre en kran är, desto högre och vidare räcker pipen ut - vilket desto större komfort!

Från XS till XL

Rekommenderade produktsortiment

Essence