Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Finn den perfekta lösningen för dig med GROHE BestMatch™

Ett behov, många möjligheter

Om du någonsin har letat efter ett tvättställ så vet du: urvalet är enormt. Sökandet efter en blandare som matchar ditt tvättställ, både vad gäller design och teknisk passform, kan verka enormt komplicerat. I värsta fall blir du missnöjd efter installationen på grund av för mycket vattenstänk eller brist på komfort. Så hur kan du finna den perfekta kombinationen av tvättställ och tvättställsblandare?

den enkla lösningen: GROHE BestMatch

GROHE gör det enklare än någonsin att finna den perfekta kombinationen av tvättställ och blandare med GROHE BestMatch™ hemsida samt app till IOS och Android. Oavsett om du letar efter ett tvättställ som passar till din GROHE-kran eller om du ska finna en kran som matchar ditt tvättställ, hjälper GROHE BestMatch™ dig att finna den rätta kombinationen.

iPad är ett varumärke som tillhör Apple Inc som är registrerat i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke tillhörande Apple Inc.
Android och Google Play är varumärken som tillhör Google Inc.

Sök hemifrån och bestäm dig i butiken

Med GROHE Bestmatch ™ kan du enkelt bläddra igenom alla olika testade kombinationer därhemma. Vad sägs om ett ovalt tvättställ med en tvättställsblandare i GROHE Essence's moderna design? Eller kanske ett fyrkantigt tvättställ med den eleganta GROHE Allure-designen? Du kan välja mellan populära tvättställ från de sex mest populära varumärkena samt ett stort urval av GROHEs tvättställsblandare.

Med över 1500 individuellt testade kombinationer och med fler på väg, kan du alltid vara säker på att du kommer att finna din perfekta kombination. Du kan spara, skriva ut, dela eller sända dina föredragna kombinationer via e-mail, vilket gör det enkelt att diskutera dina badrumsplaner med din familj eller experterna i butiken.

Duravit
Villeroy & Boch
Laufen
Allia Paris
Burgbad
lfö
Catalano
Keramag
Alape
Kolo
Sphinx
Pozzi ginori
HEWI
">

Lita på GROHE BestMatch™

Hos GROHE har kvalitet högsta prioritet. I GROHE:s berömda laboratorium, som inrättades särskilt för GROHE Bestmatch, undersöker erfarna GROHE-tekniker bland annat följande: är kombinationen teknisk möjlig? Skvätter vattnet när du tvättar dina händer? Kan användaren njuta av en hög grad av komfort med denna kombination? Samtidigt har alla designer blivit utvärderade av vårt in-house GROHE designteam som leds av Michael Seum.

Endast de kombinationer som klarar designmatchnings- och tekniktestet är med i GROHE Bestmatch. Du kan därför lita 100% på GROHE Bestmatch-resultatet!

Öppna GROHE BestMatch Hemsida