Golvmonterade badkarspipar

Vårt urval av golvmonterade badpipar och bad-/duschblandare är det perfekta komplementet till dagens moderna fristående badkar.

Från att en gång ha varit ett typiskt inslag i traditionella badrum, har det fristående badkaret upplevt ett uppsving i popularitet under de senaste åren. Till skillnad från ett vanligt badkar som normalt sett är placerat i ett hörn, kan ett fristående badkar placeras varhelst du önskar i badrummet.

Designfrihet
En golvmonterad badpip eller låter dig välja den exakta placeringen av ditt bad och ger dig friheten att planera ditt badrum utan att behöva kompromissa.

Den perfekta finishen
För en obefläckad, livslång strålande yta, är våra golvmonterade badpipar och bad-/duschblandare utrustade med GROHE StarLight®-teknologi som motstår smuts och repor.

Golvmonterade badpipar för fristående bad

Rena. Minimalistiska. Slående. Enkelheten hos våra badpipar i krom gör dem till det perfekta valet för moderna fristående badkar.

En golvmonterad badpip är ett självklart val för dagens moderna badrum. Skulpturella och eleganta - de tillför en iögonfallande detalj till ett fristående badkar.

Blandare för fristående badpipar

I och med att badpipen är en fristående del i sig, inkorporerar den inte en blandare. För att kontrollera vattenflödet, välj en dold duschblandare eller en termostatisk blandarkran i en matchande design.

För ytterligare komfort i badet, är våra Atrio-badpipar utrustade med en fixerad kropp med svängbar pip vilket gör att du kan föra pipen åt sidan när du har fyllt upp ditt bad.

Golvmonterade bad-/duschblandare erbjuder en koplett lösning för fristående bad.

Till skillnad från badpipar, som behöver en separat blandarkran för att kontrollera vattenflödet, inkorporerar golvmonterade bad-/duschblandare en kran med en badpip och ett duschhuvud som man håller i hande.

Oavsett om du föredrar en minimalistisk look hos en badpip eller de extra funktioner som en handdusch tillför, har vi en lösning som möter dina krav.

Rekommenderade produktsortiment

Allure

Allure Brilliant

Essence

Grandera

Atrio