GROHEs tre designstilar

På GROHE vet vi att uppfattningen om vad som utgör den perfekta interiörsdesignen är subjektiv. För vissa är enbart de senaste arkitektoniska stilarna bra nog medan andra föredrar en mer traditionell estetik.
Detta är anledningen till att vi tillverkar ett såpass stort urval av blandare - för att säkerställa att alla våra kunders designpreferenser och installationsbehov kan uppfyllas.

För konsumenter kan för många val ibland vara överväldigande. För att underlätta köpvalet, har vi delat in GROHEs blandarkollektioner i tre distinkta stilkategorier: Cosmopolitan, Contemporary och Authentic.

Varje stilsegment relaterar till en viss interiörsstil och guidar konsumenten till de kollektioner som reflekterar dennes designpreferenser bäst.

Cosmopolitan

Raffinerade och ärliga - Cosmopolitans blandare har den perfekta balansen mellan design och fuktionalitet. De är influerade av minimalistisk och modern arkitektur och sammanför vågade, geometriska former med avancerad ingenjörskonst.
Då badrummet håller på att utvecklas från ett rent funktionellt utrymme till en emotionell och avslappnande miljö, säkerställer de unika designerna i Cosmopolitans kollektioner att det finns en tvättställsblandare som matchar varje badrumsstil.
Golvstående badpipar ger dig friheten att placera badkaret varsomhelst och därmed skapa en skulpturell mittpunkt i badrummet, medan väggmonterade tvättställskranar sömlöst smälter in i den omgivande arkitekturen.

Allure Brilliant

Contemporary

Moderna kollektioner förenar tidslös design med praktiska funktioner för att skapa ett inbjudande badrum som är perfekt för familjen. Robusta och pålitliga blandare som balanserar mjuka linjer och erkänd kvalitet med enkla funktioner, och som harmoniserar med badrumsporslinet för att skapa en inbjudande mljö.
Resultatet är ett funktionellt och bekvämt utrymme som kan stå emot temporära trender och som håller en hel livstid.

Europlus sinlge-lever basin mixer

Authentic

Authentics kollektioner, som är inspirerade av de raffinderade detaljerna hos klassisk arkitektur och traditionella interiörer, kombinerar designestetiken från förr med dagens teknologi. Blandarna, som är designade för att skapa en komfortabel och nostalgisk atmosfär, enar dekorativa inslag och avancerad ingenjörskonst för att försköna tidstypiska sanitetsprodukter.
Trehåls tvättställsblandare är det perfekta valet för ett Authentic badrum - traditionella i sin stil och bekväma att använda.

Rekommenderade produktsortiment

Eurocube

Eurostyle

Grandera

Quadra

Veris