GROHE StarLight®

Ytor som är gjorda för att hålla - från ytor i sofistikerat matt till glänsande som en diamant.

GROHEs kranar är skapade för att se lika vackra ut efter årtionden som de gjorde när du först såg dem. Det speciella receptet för framgång ligger i vår hållbara ytkvalitet: GROHE StarLight®-teknologi.

GROHE StarLight

Kontinuerliga förbättringar under de senaste 75 åren har förfinat vår ytbeläggningsprocess och gjort att vi kan producera en robust och fläckfri yta som är känd för att vara en av de bästa finisharna i världen. Detta är tack vare rigorösa kvalitetskontroller och stora investeringar, vilka skänker dig glädje under en hel livstid.
Såväl som med den klassiska kromfinishen, använder GROHE state-of-the-art-maskineri för att leverera exceptionella kvalitetsfinishar. Den fysiska förångningsdepositionsprocessen (PVD) säkerställer att ytkompositionen är tre gånger hårdare, vilket skapar finishar i glimrande guld eller i sofistikerat rostfritt stål. Inte nog med att den blir hårdare, ytan blir även tio gånger mer motståndskraftig mot repor vilket gör att den ser ut som ny under många år framöver.
GROHEs finishar finns i allt från matt till skinande bland samt i många olika färger. GROHE StarLight® erbjuder en finish som är gjord för att hålla. Den felfria, hållbara ytan är designad för att vara extremt motståndskraftig mot smuts och repor vilket gör underhållet problemfritt samtidigt som kranen ser så gott som ny ut under många år framöver.

GROHE StarLight® surface

GROHE StarLight® ytsammansättning

GROHE-ythårdhet

GROHE ythårdhet

3X mer ythårdhet och 10X mer reptålig

Rekommenderade produktsortiment

Concetto

K7

Minta Touch

Zedra Touch

Zedra

Zedra