GROHE PORSLIN

GJORDA FÖR ATT PASSA TILL FORM OCH FUNKTION

Designinnovation och kvalitet kännetecknar GROHE - och nu kan du få samma höga kvalitet och moderna stil i hela badrummet, med vår nya porslinskollektion. Med hjälp av GROHEs branschledande ingenjörskunskaper och vårt moderbolag LIXILs kunskaper om sanitetsvaror kan GROHEs porslin erbjuda överlägsen stil, prestanda och hållbarhet. Vi gör det enkelt att designa ett badrum som hänger ihop stilmässigt i en sammanhängande, sömlös helhet. Från handfat i olika storlekar till bidéer och toaletter, hos oss hittar du ett komplett utbud av badrumstillbehör i porslin, alla gjorda av finaste material och med GROHEs välkända kvalitet.

Ett utbud av vackra handfat

Upptäck våra nya handfat i kollektionerna GROHE Essence och Euro Ceramic. Utformade för att vara vägghängda och med ett modernt utseende, båda kollektionerna passar perfekt i olika typer av badrum och finns tillgängliga i flera storlekar och prisalternativ.

Upptäck våra handfat

Gjorda för att passa till form och funktion

Vi strävar efter perfektion in i minsta detalj. Därför har vi skapat våra perfekta kombinationer.

GROHE Perfect Match

Vår överlägsna teknik

Du kanske inte ser det vid första ögonkastet - men vårt porslin är utrustat med den mest avancerade tekniken.
Upptäck våra innovativa GROHE-teknologier.

GROHEs teknologier

Essence badkar

Gör badstunden ännu vackrare

Essence badkar

GROHE Kollektioner

Vad du än har för smak och stil så kan du hitta en perfekt kombination av produkter inom GROHEs fyra olika porslinskollektioner. Varje kollektion har sin egen distinkta kvalitet, och gör det roligt och enkelt att skapa ett visuellt sammanhängande badrum.

Cube

Ett tydligt stiluttryck

Upptäck Cube

Essence

Skönhet i sin renaste form

Upptäck Essence

Euro

Som passar min livsstil

Upptäck Euro

Bau

Mångsidighet för ett modernt liv

Upptäck Bau