GROHE PROFESSIONAL
Din pålitliga partner

Vi vet att du som installatör ställs inför flera utmaningar varje dag.
Att göra ditt arbetsliv enklare har därför varit en central del i vårt innovationstänkande.

GROHE EUROSMART
En återuppfunnen ikon

Vi har utvecklat vår bästsäljare ytterligare och skapat en produktlinje med enastående mångsidighet, innovativa detaljer och elegant design - perfekt för dina kunders behov. Högre kranar ger ökad komfort och ett snyggare utseende som passar perfekt in i moderna utrymmen.

Upptäck Eurosmart

GROHE +
det nya lojalitetsprogrammet för installatörer

Det nya lojalitetsprogrammet från GROHE ger installatörer hjälpsamma serviceerbjudanden och exklusiva förmåner. Målet är att ge dig support i ditt dagliga arbetsliv på bästa möjliga sätt.

Läs mer

GIVE
Utbildning med stor påverkan

Hur kan vi motverka bristen på kunniga installatörer inom sanitetsbranschen samtidigt som vi ger tillbaka till samhället? Hur kan vi inspirera ungdomar till att skapa sig en bra framtid? Svaret är vårt nya GIVE-utbildningsprogram (GROHE Installer Vocational Training and Education).

Läs mer

Hållbara lösningar
varje droppe räknas

Vatten är en av våra mest värdefulla resurser. Med detta i fokus, strävar GROHE efter högsta möjliga hållbarhet, vilket är en av våra grundvärderingar utöver kvalitet, teknologi och design.

Läs mer

GROHE X
Upptäck det nya

Hur installerar man de senaste produkterna? Vilka förväntningar har konsumenter på kök och badrum framöver?

Upptäck GROHE X

Hitta grossister som samarbetar med GROHE

Kom i kontakt med grossister och utställningspartners för förstklassig service och leverans av GROHE Professional-produkter. Ta reda på hur du kan optimera din service med hjälp av GROHE-partners upphämtningsställen.

Hitta GROHE-partners nu

Rapid SL med läckagebox och tätningsmanschett

Rapid SL med läckagebox och tätningsmanschett ger dig samma funktioner som en standardcistern, där vår cistern är speciellt tätad för att förhindra vattenläckage.

Läs mer

Nya eurosmart

Med den nya Eurosmart-badrumskranen, introducerar GROHE inte bara en modern design, utan även helt nya produktvarianter.

Läs mer

GROHE Rapido SmartBox

Den bästa tekniken i de minsta utrymmena. Vår dolda GROHE Rapido SmartBox erbjuder ett oändligt antal möjliga lösningar. Dra nytta av mer utrymme och flexibilitet!

Läs mer

Euphoria

Anpassa duschen efter humör och behov. Välj Jet-spray för att skölja ur schampo eller Rain-spray för att slappna av efter en lång arbetsdag.

Läs mer

GROHTHERM 1000
Performance

Förvandla duschen till en plats för välbefinnande med nyttiga funktioner. GROHE TurboStat håller vattentemperaturen jämn. GROHE CoolTouch säkerställer att ytan inte blir varmare än själva vattentemperaturen..

Läs mer

RAPID SL / SLX

Våra ramar gör det lättare att installera de senaste vägghängda sanitetsartiklarna. Våra cisterner och spolplattor med GROHE EcoJoy™-teknik gör det lätt att spara vatten.

Läs mer