Grohe Professional
För proffsen, från proffsen

GROHE Professional är utformat för att tillgodose sanitetsbranschens behov. Grossister, utställare, installatörer och projektutvecklare, som står i centrum för GROHEs arbete, kräver de mest avancerade lösningarna när de planerar och levererar nya badrum eller kök.
GROHE Professional erbjuder en skräddarsydd produktportfölj med de högsta standarderna inom kvalitet, teknologi, hållbarhet och design.

Titta på videon

UPPTÄCK LÖSNINGAR FRÅN GROHE PROFESSIONAL

Det finns en ökad efterfrågan på förbättringar inom hem och fastigheter på grund av miljö- och hållbarhetsfrågor. Detta går hand i hand med högre förväntningar från konsumenter när det gäller deras boendeutrymmen, samt mer komplexa produkter som kan vara tidskrävande att installera.

Upptäck hur GROHE Professionals lösningar hjälper grossister, utställare, installatörer, projektutvecklare, arkitekter och designers att gå i rätt riktning och håller dem ett steg före konkurrenterna.

Badrum

Dusch

Toalett

Kök

Lösningar för alla behov

Kompletta lösningar

GROHE Professional består av skräddarsydda produktportföljer skapade utifrån våra fyra kärnvärden: kvalitet, teknologi, hållbarhet och design. Produktlinjerna GROHE Essence, Grohtherm, Tempesta och många fler tillhör denna produktportfölj.

Alla badrumssamlingar

Lösningar för installatörer

GROHE Professional erbjuder pålitliga bästsäljare som GROHE Eurosmart eller lättinstallerade, dolda mästare som GROHE Rapid SL och Rapido SmartBox (båda med oändliga designmöjligheter). Dessutom erbjuds de i kombination med ett omfattande service- och utbildningskoncept, där GIVE och det nya GROHE+-programmet utgör kärnan.

Upptäck mer

Projektlösningar

GROHE levererar lösningar över hela världen – oavsett var projektet finns. Vi har hjälpt kunder i en rad olika projekt, exempelvis vid byggnation av kryssningsfartyg, bostadstorn i huvudstäder eller hotell i Maldiverna. Vi tillhandahåller de bästa, möjliga produkterna med global expertrådgivning inom allt från bostäder, hotell, restaurang, till kommersiella lokaler, sjukvård och sjöfart.

Upptäck mer

Broschyrer

Hitta ÅTERFÖRSÄLJARE

BIM-data

TRAINING COMPANION