VÅR EXPERTIS INOM HOTELLSEKTORN

VÅR EXPERTIS INOM BOSTADSSEKTORN

VÅR EXPERTIS INOM DEN KOMMERSIELLA SEKTORN

VÅR EXPERTIS INOM VÅRDSEKTORN

VÅR EXPERTIS INOM KRYSSNINGSBRANSCHEN

VÅR EXPERTIS

HOTELLSEKTORN

Hotellsektorn är uppbyggd kring en passion för att skapa och erbjuda gäster de bästa upplevelserna. Vi på GROHE vet detta. Vår expertis, tillsammans med våra noggrant framtagna produktsortiment i alla prisklasser, gör att vi kan erbjuda enkla och hållbara lösningar för varje projekt. Oavsett hur stort, komplext eller varierat.

Läs mer

BOSTADSSEKTORN

Från skräddarsydda, unika skapelser till storskaliga, bostadsområden: GROHE erbjuder en rad kompletta badrumslösningar som uppfyller alla designbehov inom bostadssektorn. Vi erbjuder en okomplicerad tjänst som förbättrar och ger varje bostadsutvecklingsprojekt ett varaktigt värde med de högsta hållbarhetsstandarderna.

Läs mer

KOMMERSIELLA SEKTORN

GROHE är involverat i ett stort antal kommersiella projekt - från ikoniska idrottsanläggningar till kontor, nöjesparker, köpcenter, restauranger, skolor, universitet och transportcenter. Våra kommersiella lösningar uppfyller de högsta kraven på resurseffektivitet, design, hållbarhet och hygien.

Läs mer

VÅRDSEKTORN

Vårdsektorn kommer med unika utmaningar. GROHE har bevisad expertis när det gäller att tillhandahålla sanitetslösningar till sjukhus, kliniker, öppenvårdsavdelningar och vårdhem. Specialiserade produkter anpassade för vården kan kombineras med produkter från huvudsortimentet för att erbjuda enkla lösningar för hela projektet.

Läs mer

KRYSSNINGSBRANSCHEN

GROHE samarbetar med ledande, internationella kryssningsoperatörer och erbjuder en komplett lösning i alla prisklasser för oöverträffad komfort. Vår välutvecklade service- och leveranskedja täcker alla större hamnar och skeppsvarv i världen.

Läs mer

SKAPA EN ANPASSAD SPECIFIKATION

Upptäck anteckningsboken och skapa egna specifikationer med produktval. Välj mellan olika utdataformat samt vilken information som ska ingå i specifikationen. Med anteckningsboken kan du spara dina produktval och hantera flera projekt.

Skapa en anpassad specifikation