Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Tempesta Cosmopolitan 100 Duschset 3 strålmönster

27579001 - Tempesta Cosmopolitan 100 Duschset 3 strålmönster
  • Krom
Produktnummer 27579001
EAN 4005176940330
880.00 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE New Tempesta Cosmopolitan 100 duschset – ovanligt komplett till utmärkt pris

New Tempesta Cosmopolitan 100-duschsetet levereras komplett med en handdusch, en 600 mm duschstång och en duschslang på 1 750 mm som gör det enkelt att både duscha och rengöra badrummet. Setet är försett med kromad GROHE StarLight-ytbehandling och ger badrummet en distinkt lyster. GROHE EcoJoy ger dig kontroll över vattenförbrukningen, samtidigt som du fortfarande får en perfekt stråle. Detta beror också på GROHE DreamSpray, som fördelar vattnet jämnt till alla munstycken. Oavsett vilket strålmönster du väljer. Välj Rain Spray om du vill ha känslan av en uppfriskande regnskur, eller Rain O², som tillför luft i vattnet för en mjukare känsla. Känner du för Massage Spray med sin pulserande vattenstråle eller vill du ha en mer avkopplande effekt? Handduschen är försedd med SpeedClean-antikalksystemet, så kalket har inte en chans. Ett högre pris hade passat bra för det här setet, men det låga priset gör det till en ännu bättre affär.

Produktegenskaper

GROHE EcoJoy® – bra för både miljön och för din plånbok

GROHE EcoJoy® ger dig all komfort du förväntar dig av en GROHE-dusch, samtidigt som du minskar din vattenförbrukning med upp till 40 %. Den här vattenbesparande tekniken har inte bara en positiv inverkan på miljön, utan hjälper dig också att sänka elräkningarna.

GROHE DreamSpray® för lyxiga duschar

GROHE DreamSpray®-tekniken förvandlar din dagliga dusch till en lyxig och avslappnande upplevelse. Den avancerade tekniken i duschen säkerställer ett balanserat vattenflöde från alla munstycken, oavsett vilket strålmönster du väljer.

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

SpeedClean – inget kalk byggs upp på duschhuvudet

Kalk är inte längre något problem med våra SpeedClean-munstycken: tack vare det integrerade antikalksystemet är munstyckena i GROHE-duschhuvudet mycket enkla att rengöra. När du vill avlägsna kalkrester från de flexibla silikonmunstyckena torkar du bara av dem med handen.

Kromad ytbehandling som skyddas med InnerWater Guide

En effektiv isolering för vattenledaren inuti duschen förhindrar att ytan värms upp. Därmed blir den aldrig för varm att röra vid. Samtidigt skyddar detta den kromade ytbehandlingen på GROHE-duschen, vilket ökar dess imponerande livslängd ännu mer.

Rain Spray – som sommarregn mot din hud

Njut av den avslappnande Rain Spray-känslan mot din hud. Det här mjuka och delikata strålmönstret som påminner om ett varmt sommarregn kommer att lugna din kropp och själ och skölja bort spänningar och stress.

GROHE Rain O2 Spray – underbart mjuk och lugnande

Skäm bort dig med en lyxig dusch med GROHE Rain O2 Spray-mönstret. Luft dras in i munstycket och blandas med vattnet för en mjukare och bredare stråle – en unikt avslappnande känsla för kropp och själ.

Massagestråle för en avslappnande huvud- och nackmassage

Om du vill ha en uppfriskande dusch väljer du inställningen för massagestråle på duschhuvudet. Det pulserande vattenflödet ger en varsam massage för huvud och nacke. Unna dig själv en uppfriskande start på dagen eller en avslappnande massagedusch innan du går till sängs för att skölja bort spänningar och stress.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd