Vattenfiltrerande kranar

En blandare med vattenfilter kombinerar ett filter, som sitter under diskhon, med en vanlig köksblandare. Filtret minskar orenheterna som finns i vanligt kranvatten och som kan påverka dess lukt och smak.

Ett vattenfilter under sinken ger gott och rent vatten direkt ur armaturen.
I de flesta fall är det smaken och lukten av kranvattenet som avskräcker från att dricka det. Med ett vattenfilter under sinken minskar mängden tungmetaller, klor och kalk som kan finnas i kranvattnet och ibland ge det en dålig smak. Vattenfiltret är praktiskt eftersom det är direkt anslutet till hushållsvatten- försörjningen och därmed kan leverera rent vatten när helst du önskar.

Blandare med vattenfilter - en miljövänlig lösning
Det går åt sju liter vanligt vatten för att producera en liter buteljerat mineralvatten. Dessutom är det besvärligt att bära hem vattnet och därefter återvinna de tomma flaskorna. Ersätt det buteljerade mineralvattnet med filtrerat vatten och du kommer att spara tid, pengar och naturresurser.

GROHE Blue® vattenfilter system
GROHE Blue® är ett komplett vattenfiltersystem. Det består av ett filter under sinken, en GROHE Blue® blandare och en elegant enliters glaskaraff. Blandaren har två inre vattenvägar (tillverkad av food-safe PEX), en för filtrerat och en för ofiltrerat vatten. Ett ljus på blandarens grepp blinkar när filterkapaciteten är lägre än 10 procent och uppmärksammar dig då på att filtret snart behöver bytas ut. Systemet kan filtrera upp till 500 liter vatten, varar upp till sex månader och kan justeras för att hantera hårt respektive mjukt vatten.

GROHE Blue® vattenfiltrerande kran
GROHE Blue

GROHE Blue® glaskaraff och glas

GROHE Blue® Chilled and Sparkling Starter kit

GROHE Blue® sparar resurser och pengar

Rekommenderade produktsortiment

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Professional

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure

GROHE Blue Pure