Eurocube

Eurocube

En avskalad silhuett med räta linjer

Stick ut med GROHEs mästerverk i kubistisk stil. Eurocubes kraftfulla linjer och genuina arkitektinspirerade form passar perfekt i moderna kök som sätter formgivningen i centrum. Från spakens utskurna detaljer ner till de nya proffsfunktionerna är det här en blandare för dig som både är stilmedveten och seriöst matlagningsintresserad.

Eurocube finns i två versioner. Välj mellan svängbart utlopp och den nya semiproffsblandaren med utdragbar handdusch och två strålbilder. Överdelen sitter på en fjädrande slang som kan vridas 360˚, så att du enkelt växlar mellan sprayvalen för maximal flexibilitet och prestanda i toppklass.

Hitta butik
Kitchen Brochure

Kitchen Brochure

Our portfolio of kitchen faucets will exceed your expectations.

Köksblandare

Disklådsblandare ettgrepp, DN 15
Eurocube
Disklådsblandare ettgrepp, DN 15
31255DC0
 7 296,00 SEK
Rekommenderat pris inkl. moms
Disklådsblandare ettgrepp, DN 15
Eurocube
Disklådsblandare ettgrepp, DN 15
31255000
 5 613,00 SEK
Rekommenderat pris inkl. moms

100% kubisk 100% funktionell

Från spakens utskurna detaljer till de nya professionella funktionerna, så är detta en kran för de som är både stilmedvetna och tar matlagningen seriöst.

Monterad på fjäderslang med 360˚ svängområde, och huvudet byter lätt mellan de två olika sprayalternativen vilket ger dig ultimat flexibilitet och fantastiskt hög prestanda.

Riktigt fyrkantig design

Eurocube finns i två olika versioner.

Välj mellan vridbar pip och den nya semi-professionella blandaren med utdragbar pip. Monterad på fjäderslang med 360˚ svängområde, och huvudet byter lätt mellan de två olika sprayalternativen vilket ger dig ultimat flexibilitet och fantastiskt hög prestanda.

Kollektionen finns tillgänglig i GROHE StarLight® kromad finish och i högresistanta SuperSteel-finish.