GROHE Blue Home

DEN NYA BEKVÄMLIGHETEN

Vad kan vara enklare – och mer bekvämt - än att få ditt kylda, friska dricksvatten direkt ur kranen? Det är vad vi kallar hemleverans.

Gör livet enklare

Tänk bara på hur ansträngande det är att alltid köpa hem flaskor med vatten. Det är kö i affären, det är tungt att bära hem (hur mår din rygg, förresten?). Och sen är det dags att panta flaskorna, och starta om hela processen igen.

Tid är dyrbart

Nu kan du spara dina dyrbara minuter du spenderar på att köra till affären, leta efter parkering, och panta flaskor. GROHE Blue Home betyder mindre frustrering, mer ledig tid.

Få mer plats

Plats: vi vill alla ha mer av det. Och i kylskåpet finns det speciellt lite av det. Försök trycka in tillräckligt med vattenflaskor för att det ska räcka hela helgen, för hela familjen. Vilken tur att GROHE Blue levererar kylt vatten precis när du vill.

Comfort GROHE Blue

GROHE BLUE HOME SPARAR MER ÄN EN GÅNG

SPARAR PÅ PLANETEN, <br>ETT GLAS I TAGET

Visste du att det tar hela 7 liter vatten för att producera en enda liter vatten på flaska? För att inte nämna CO2-utsläppen. När du väljer GROHE Blue Home betyder det en otrolig minskning på 61% jämfört med flaskvatten.

DEN BÄSTA VATTENFÖRPACKNINGEN: INGEN FÖRPACKNING ALLS

Det kanske verkar uppenbart, men i en värld som sakta sjunker i ett hav av plast har problemet med i princip oförstörbara plastflaskor blivit mer brådskande än någonsin. GROHE Blue Home har svaret: unbottled water.

SPARA I DET LÅNGA LOPPET. OCH I DET KORTA.

GROHE Blue Home är en investering på flera sätt än ett. När du tittar på kostnaderna av att förse din familj och bekanta med dricksvatten av god kvalitet i 365 dagar om året, kommer du se hur snabbt du börjar spara jämfört med flaskvatten.

Få mer hälsa i ditt liv

Hur mycket är tillräckligt? Experter rekommenderar att vi dricker minst 2 liter om dagen. Och med GROHE Blue Home är det så lätt och härligt att ta ett glas kallt, friskt vatten att många faktiskt finner sig själva dricka mer än så. Och med det valfria magnesium+ filtret kan du lägga till mer av denna viktiga mineral i din vardag. 2 liter av GROHE Blue Home innehåller lika mycket magnesium som 4 äpplen.

Garantin för god smak

Om du tycker om att dricka kaffe och te, kommer du älska det ännu mer nu. GROHE Blue Home's stilla vatten tar fram det bästa i dina varma drycker. Och tack vara renheten i det filtrerade vattnet kan aromerna utvecklas till fullo – för en oförglömlig café crema.

Hitta ett showroom när dig

Upptäck alla funktioner hos GROHE Blue Home

Upptäck funktioner

GROHE Blue Home passar i varje kök

Ta reda på mer
Broschyr

Se vår GROHE Blue Home broschyr nu

Ladda ner