Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Grohtherm 2000 Termostatblandare för dusch, DN 15

34169001 - Grohtherm 2000 Termostatblandare för dusch, DN 15
  • Krom
Produktnummer 34169001
EAN 4005176926518
RSK Nummer 8356749
4,283.75 SEK Rekommenderat pris inkl. moms

Produktbeskrivning

GROHE Grohtherm 2000 – ergonomisk design med termostat för noggrann styrning

Intuitiv och användarvänlig design möter övergripande prestanda du kan lita på! Den vattenbesparande GROHE Grohtherm 2000 Cosmopolitan gör det enklare än någonsin att njuta av en lyxig duschupplevelse. Tack vare GROHE CoolTouch-tekniken blir termostatens yta inte varm – vilket skapar en avkopplande spaliknande stämning i badrummet – och GROHE TurboStat ger dig omedelbart vatten med önskad temperatur! Dessutom flödar varmvattnet konstant, utan plötsliga strömmar av kallvatten om trycket plötsligt ändras. Systemet har även ergonomiska Aqua Paddles för enkel användning. Den här termostaten är tillförlitlig och superbekväm att använda. Dessutom är den försedd med en GROHE SafeStop-funktion inställd på 38 °C, vilket förhindrar att barn höjer temperaturen för mycket. Den inbyggda GROHE EcoJoy-tekniken har en vattenbesparande knapp som minskar vattenförbrukningen med upp till 50 % – ett utmärkt och enkelt sätt att spara på dyrbara naturresurser och pengar! Den har dessutom en reptålig kromad GROHE Starlight-ytbehandling som glänser många år framöver, samt flexibla silikonmunstycken för superenkel rengöring och borttagning av kalk.

Produktegenskaper

Konstant vattentemperatur tack vare den pålitliga GROHE TurboStat®-tekniken

Vår exakta styrteknik ger ett omedelbart vattenflöde med önskad temperatur och bibehåller det konstant, oavsett variationer i vattentryck och vattenförsörjning.

GROHE CoolTouch® – aldrig för varm att vidröra

Tack vare GROHE CoolTouch®-tekniken överstiger aldrig temperaturen i kranhuset själva duschtemperaturen. Termostaten är konstruerad med en integrerad kylkanal som separerar varmvattnet från termostatens yta. Därmed blir den alltid säker att hantera. Den här funktionen är särskilt viktig för att skydda barn från att bränna sig på heta ytor, så att hela familjen tryggt kan njuta av badrummet.

SafeStop-knapp för skållningsskydd

Den här säkerhetsfunktionen är inställd på 38 °C, vilket förhindrar att användare – särskilt barn – vrider upp temperaturen för högt. Du kan enkelt justera SafeStop-inställningen till temperaturer över 38 °C för att passa dina behov och önskemål.

Aqua Paddle: ergonomisk form och smidig hantering

Dessa grepp har en unik, ergonomisk form som gör det enkelt för hela familjen att hantera dem. De kombinerar ett estetiskt tilltalande utseende och pålitlig halksäker användning så att du noga kan styra vattenmängd och temperatur.

GROHE EcoJoy® med vattenbesparande funktioner för minskad förbrukning

GROHE EcoJoy® minskar vattenförbrukningen med upp till 50 % utan att kompromissa med prestandan. Så fort du öppnar kranen får du en kraftfull vattenstråle, samtidigt som du sparar pengar.

EcoButton – minska din vattenförbrukning med upp till 50 % med en knapptryckning

Med hjälp av den här knappen kan du välja antingen fullt vattenflöde, till exempel för att fylla badkaret snabbt, eller minska vattenförbrukningen med upp till 50 % – utan att kompromissa med komforten!

Enkel att rengöra tack vare den kromade GROHE StarLight®-ytbehandlingen

Torka bara av blandaren med en torr trasa – den extremt släta ytan är reptålig och avger en skinande lyster. Du sparar mycket tid på städningen när blandaren alltid ser skinande ny ut.

GROHE EasyLogic – tydliga markeringar på kranhuset ger smidig hantering  

Temperaturmarkeringarna finns på kranhuset snarare än på greppen, så du kan enkelt se vilket håll du ska vrida för att uppnå önskad temperatur. Greppen och knapparna har en enkel och intuitiv utformning för användning av hela familjen.

S-anslutning med väggplatta för termostaten

GROHE-termostaten monteras på väggen med en S-koppling täckt av en platta. Detta ger ett renare utseende och skyddar dig från att bränna dig på varma ytor. Med sin släta ytbehandling är dessa plattor mycket enkla att rengöra.

Tekniska data & Skötselråd

Teknisk information

Teknisk produktinformation
Måttritningar

Skötselråd

Skötselråd
Broschyr