GROHE DUSCHTOALETT

Vad är en duschtoalett?

En duschtoalett kombinerar fördelarna med en toalett och en bidé. Den rengör genom en duscharm som sköljer med mjukt vatten efter att ha använt toaletten.

En liten dusch som gör en stor skillnad.

Rengöring med vatten efter toalettbesök är trendande runt om i världen. Det bör inte komma som en överraskning eftersom vatten är den mest naturliga rengöringsmedel finns. Det är också trevligare, mer hygieniskt och nyttigare än något annat du känner till. Se själv och Upplev hur allt känns väldigt bättre tack vare en liten duscharm.

Vilken duschtoalett från GROHE väljer du?

GROHE SENSIA ARENA

GROHE Sensia Arena är en toalett tagen till nästa nivå av personlig vård i det moderna badrummet, och som erbjuder ett brett utbud av funktioner. Toaletten styrs av en sensor, locket öppnas och stängs automatiskt medan en behaglig nattbelysning visar dig vägen i mörkret. Absorptionen av lukter stöder omvandlingen av ett enkelt badrum till en avkopplande och hygienisk zon. Varje designdetalj har noga övervägts och erbjuder nya nivåer av renhet i varje skede. Särskilda hygieniska ytbeläggningar och kraftfull spolning håller toaletten ren medan en självrengörande, anti-bakteriell duscharm ger dig total sinnesfrid när du använder duschfunktionen. Upptäck Sensia Arena och öka ditt personliga välbefinnande och komfort.

Upptäck GROHE Sensia Arena

GROHE Manuellt bidésäte

Det manuella bidésätet från GROHE förvandlar en enkel toalett till en bekväm, hygienisk plats där personlig vård och rengöring kommer i första hand. Bidésätet, som man fäster på en WC, kräver ingen elektricitet då den enbart drivs av vattentryck. Genom sidospaken får du en effektiv men skonsam rengöring, allt för att göra det enkelt för dig. Sätet är tillverkat av slitstark Duroplast, och skapar ett elegant tillägg i ditt badrum. Slå dig ner och låt GROHE manuellt bidésäte ta dig till en renare och mer bekväm plats.

Upptäck GROHE manuellt bidésäte