FÖR DE BÄSTA GÄSTUPPLEVELSERNA

FÖR DE BÄSTA GÄSTUPPLEVELSERNA

FÖR DE BÄSTA GÄSTUPPLEVELSERNA

FÖR DE BÄSTA GÄSTUPPLEVELSERNA

DIN GLOBALA PARTNER FÖR VARJE PROJEKT INOM HOTELLBRANSCHEN

Hotellsektorn är uppbyggd kring en passion för att skapa och erbjuda gäster de bästa upplevelserna. För att ett besök ska bli minnesvärt krävs det att varje interaktion är förstklassig.

Vi på GROHE vet detta. Därför kan du hitta våra produkter i olika hotellanläggningar runt om i världen. Vi samarbetar med de största internationella hotellkedjorna och de minsta boutiquehotellen i både renoverings- och nybyggnadsprojekt inom alla segment. Från ekonomi- till lyx- och livsstilshotell - vårt omfattande produktsortiment i alla prisklasser innebär att vi kan erbjuda enkla lösningar för alla slags projekt.

Våra kompletta badrumslösningar består av ett omfattande urval av duschar, blandare och porslin - allt utformat med hållbarhet och resurseffektivitet i åtanke. GROHE SmartControl gör det möjligt för gästerna att enkelt justera både vattenflöde och temperatur - vilket ger den ultimata, krångelfria duschupplevelsen med den minsta vattenförbrukningen.

Tack vare vårt globala team, som är specialiserat på hotell- och restaurangbranschen, kan vi erbjuda råd och hjälp i varje skede. Från den inledande planeringsfasen till tillhandahållandet av en omfattande produktportfölj.

LYX

Inom hotellsektorn är lyxkonceptet något som ständigt utvecklas. För att skapa oförglömliga upplevelser krävs ett kontinuerligt engagemang för att förstå, förutse och överträffa förväntningarna hos de mest kräsna gästerna. Det krävs hög standard och noggrant utvalda detaljer för att skapa minnesvärda miljöer.

Vi på GROHE vet detta. Badrum måste designas och inredas enligt de högsta standarderna. Det är den plats där skönhet och funktionalitet måste samexistera i harmoni. Vår Atrio-kollektion – med sin stilrenhet, enkelhet och enastående kvalitet – är det perfekta valet. Baserad på eleganta geometriska former, erbjuder Atrio en ikonisk kombination av smakfullhet, precision och intuitiv användning.

Läs mer om vårt Atrio-sortiment

5-STJÄRNIGT

På 5-stjärniga hotell förväntar sig gästerna en sofistikerad miljö och förstklassig service. För att skapa minnesvärda, avkopplande upplevelser måste varje interaktion beaktas och varje kontaktpunkt måste vara av högsta standard. Gästernas badrum är en enormt viktig del av upplevelsen på 5-stjärniga hotell.

GROHEs Lineare-sortiment är inspirerat av minimalismens skönhet. Designen bygger på två enkla, geometriska strukturer. Den cylindriska kroppen och de rektangulära formerna på handtag och pip skapar en produkt som passar perfekt i moderna, arkitektoniska kontext. Sortimentet erbjuder designers av 5-stjärniga hotell den ultimata flexibiliteten i sina badrumsval.

Läs mer om vårt Lineare-sortiment

4-STJÄRNIGT

På 4-stjärniga hotell förväntar sig gästerna en avkopplande och välkomnande vistelse. Men de söker också inspiration och minnesvärda upplevelser. GROHE erbjuder kompletta badrumslösningar för 4-stjärniga hotell med hög funktionalitet och hållbarhet. Vi ger designers möjligheten att förverkliga sin vision på ett kostnadseffektivt, integrerat sätt.

GROHE Essence-kollektionen kännetecknas av konsekvens. Varje element i sortimentet, från duschhuvud till tvättställsblandare, kombineras utan ansträngning till en elegant, sammanhängande helhet. Sortimentet erbjuds i ett urval av hållbara ytbehandlingar, inspirerade av färgtrender från hela världen. GROHE ger designers möjlighet att skapa minnesvärda badrum som förstärker deras unika koncept.

Läs mer om vårt Essence färg-sortiment

GROHE Plus har hämtat sin inspiration från bågen – en ikonisk form inom arkitekturen som erbjuder både styrka och lätthet. Genom att kombinera cirkelns kurva med kubens skarpa linjer får man en siluett som representerar både kraft och stabilitet.

Läs mer om vårt GROHE Plus-sortiment

3-STJÄRNIGT

På 3-stjärniga hotell förväntar sig gästerna en konsekvent hög standard i hela hotellet. Oavsett om de är på semester eller där med jobbet, vill gästerna ha en effektiv och smidig upplevelse, samt en avkopplande och välkomnande vistelse.

GROHE Essence-kollektionen ger designers möjligheten att skapa enhetlighet av hög kvalitet i alla rum och allmänna utrymmen. Varje produkt i sortimentet bygger på samma inspiration och fungerar i perfekt harmoni, både funktionellt och visuellt.

Läs mer om vårt Essence-sortiment

2-STJÄRNIGT

Inom detta segment måste gästernas förväntningar balanseras med projektets budget. GROHE erbjuder lösningar inom alla prisklasser, där även våra kollektioner för mellanklasshotell har många avancerade funktioner. Detta ger designers och planerare möjligheten att skapa gästupplevelser med en högkvalitativ känsla utan att kompromissa med vare sig funktionalitet eller design.

Eurosmart Cosmopolitan-serien fokuserar på det viktigaste. Designen kombinerar ett modernt utseende med utmärkt ergonomi och högsta möjliga funktionalitet. Beprövad teknik som GROHE SilkMove ES ger gästerna möjlighet att välja en kallvattenstart, som är perfekt för dagliga rutiner som t.ex. tandborstning eller handtvättning. Slipp onödig uppvärmning av vatten och spara på både energi och värdefulla naturresurser.

Läs mer om vårt Eurosmart Cosmopolitan-sortiment

Eurosmart-kollektionen innehåller produkter med avancerad GROHE-teknologi som GROHE SilkMove och GROHE StarLight. Detta till ett pris som gör det möjligt för designers på mellanklasshotell att skapa badrum som är både moderna och funktionella.

Läs mer om vårt nya Eurosmart-sortiment

EKONOMI

Inom segmentet för ekonomihotell är funktionalitet, renlighet och effektivitet lika viktiga, vilket gör GROHEs Bau-kollektion till det perfekta valet. Sortimentet har ett modernt utseende och erbjuder avancerad teknik tillsammans med högkvalitativa material och ytbehandlingar. Detta till priser som är utformade för att fungera med de striktaste budgetarna. Sortimentet omfattar ett brett utbud av tvättställ i olika storlekar och monteringsalternativ, vilket gör kollektionen perfekt för både gästrum och offentliga toaletter.

Läs mer om vårt Bau-sortiment